Un italian a parcurs 450 de kilometri pentru a se calma după o ceartă cu soţia

06 Dec 2020 | scris de Anita Raicu

Disputele conjugale pot avea un final cu totul neașteptat, o demonstrează un italian care după ce s-a certat cu soția a plecat de acasă și s-a îndepărtat nu mai puțin de 450 de kilometri! 

Un italian a parcurs 450 de kilometri pentru a se calma după o ceartă cu soţia

Un italian în vârstă de 48 de ani din Como, oraş de la graniţa cu Elveţia, a plecat într-o plimbare pentru a se calma după o ceartă cu soţia și nici nu şi-a dat seama a ajuns la circa 450 de kilometri de casă, relatează The Independent.

Bărbatul a fost oprit din neobişnuita plimbare de către poliţişti, pe 1 decembrie, la două ore după miezul nopţii. Mergea atunci pe marginea unui drum naţional, în apropiere de Fano, o comună de la Marea Adriatică.

Italianul a mers timp de o săptămână după conflictul domestic. Iniţial poliţiştii nu l-au crezut c-ar fi din Como, dar numele său a fost identificat în baza de date cu persoanele căutate, pentru că fusese dat dispărut de către soţia sa.

”Sunt bine, doar puţin obosit”, a declarat bărbatul pentru publicaţia locală Il Resto der Carlino.

El a declarat că a primit de mâncare de la oamenii întâlniţi pe drum.

În ciuda întâmplării inedite, bărbatul nu a scăpat de amendă pentru încălcarea carantinei. A fost sancţionat cu 400 de euro şi a ajuns deja acasă, fiind luat din Fano de către soţia sa.

Cu siguranță, pentru a parcurge această distanță, bărbatul a folosit și alte mijloace de transport, făcând autostopul.


CLICK - Follow us on Google News