Doar în Australia te poți trezi cu un ursuleț koala în bradul de Crăciun - video

03 Dec 2020 | scris de Anita Raicu

O familie din Adelaide, Australia de Sud, a găsit bradul de Crăciun decorat așa cum nu s-au așteptat vreodată.

Doar în Australia te poți trezi cu un ursuleț koala în bradul de Crăciun - video

Un ursuleț koala, plin de dorință de a se aventura sau poate îndrăgostit de modul în care fusese decorat bradul, a intrat în casă și s-a cuibărit în pomul festiv.

Întâmplarea s-a petrecut miercuri, iar animalul a fost mutat într-o locație mai potrivită cu ajutorul unei organizații de salvare a urșilor koala, scrie rt.com.

Adorabilul koala a profitat de faptul că a găsit ușa deschisă și s-a strecurat în casa Amandei McCormick, instalându-se confortabil în bradul de Crăciun al familiei.

După ce-au remarcat inedita decorație de Crăciun, Amanda a cerut ajutor unei organizații de protecție a animalelor, operatorul liniei de asistență telefonică care a preluat apelul crezând inițial că este victima unei farse.

Deranjat de faptul că se încearcă detașarea sa de pomul la care visase un an întreg, koala a devenit mai agitat atunci când au sosit cei de la protecția animalelor și a început să-și exprime dezacordul, mârâind atunci când a fost înfășurat într-o pătură și scos cu grijă dintre ramurile bradului.

Ursulețul a fost ulterior transportat într-o pădure de eucalipt, mult mai potrivită pentru el...


CLICK - Follow us on Google News