Un medic a reclamat că «lampa lui Aladin», pe care o cumpărase cu 93.000 de dolari, nu funcționează

02 Noi 2020 | scris de Anita Raicu

Deși e greu de crezut o astfel de poveste, Times of India spune că s-a petrecut cu adevărat într-un district la statului indian Uttar Pradesh.

Un medic a reclamat că «lampa lui Aladin», pe care o cumpărase cu 93.000 de dolari, nu funcționează

Doi tipi extrem de inventivi și persuasiv au reușit să-și întâlnească victima perfectă, un doctor în medicină tradițională holistică, recent întors în India din Marea Britanie, care avea un nivel de credulitate imens.

Cei doi i-au propus un chilipir, nici mai mult, nici mai puțin decât Lampa lui Aladin...

Deși certificau faptul că lampa e chiar cea originală și că valorează 25 de milioane de rupii (aprox. 330.000 dolari), cei doi erau dispuşi să o vândă cu ”doar” 7 milioane (aprox. 93.000 dolari). Un preț cât se poate de bun pentru o lampă confecționată din oțel, nu din aur.

Deşi a fost avertizat să nu folosească obiectul magic mai devreme de doi ani, medicul nu s-a conformat şi a constat că lampa nu îndeplinește nici cea mai mică dorință și că fusese înșelat.

Medicul a depus o plângere, iar poliţiştii au constatat că nu era primul din lungul şir de victime pe care cei doi îl aveau la activ.

Mai mult, doctorul era convins că fusese blestemat pentru că a folosit lampa mai devreme de perioada specificată de vânzători.

”În acest timp, fiul meu s-a îmbolnăvit şi a fost internat la spital. Starea lui s-a agravat şi a fost mutat la alt spital.

Cei doi mi-au spus că l-au blestemat şi că dacă nu le dau 5 milioane de rupii vor folosi magia neagră şi asupra celorlalţi membri ai familiei. Mă ţineau într-o tensiune continuă, eram complet sub controlul lor”, a declarat dr. Khan, potrivit The Indian Times.


CLICK - Follow us on Google News