Un prostovan a încercat să-i fure telefonul unei luptătoare UFC...

07 Ian 2019 | scris de Anita Raicu

Brazilianca Polyana Viana, una dintre vedetele circuitului UFC, a reacționat dur atunci când un bărbat care a încercat să o jefuiască sâmbătă, în Rio de Janeiro.

Un prostovan a încercat să-i fure telefonul unei luptătoare UFC...

Incidentul a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei locale 20.00, în faţa complexului de apartamente din Jacarepagua, unde luptătoarea UFC aştepta sosirea unei mașini pe care o comandase prin intermediul aplicației Uber.

"S-a aşezat lângă mine, m-a întrebat cât e ceasul, i-am spus, însă am văzut că nu vrea să plece. Atunci am vrut să-mi ascund telefonul, însă el mi-a spus: «Dă-mi telefonul. Nu încerca să reacţionezi, pentru că am o armă».

Stătea aproape de mine şi m-am gândit că, dacă într-adevăr are o armă, nu va avea timp să o scoată. Aşa că l-am lovit de două ori cu mâinile şi o dată cu piciorul.

Nu a avut timp să aibă o reacție, a căzut. Era foarte speriat de starea de nervi în care mă adusese. Mi-a cerut să-l las să plece, i-am spus că voi chema poliția și s-a mai relaxat, probabil credea că-l voi mai bate”, a relatat modul în care au decurs evenimentele Polyana Viana.

Brazilianca nu are nicio problemă după incidentul de sâmbătă, însă cel care a încercat să o jefuiască este tumefiat după loviturile încasate de la luptătoarea UFC.

În palmaresul său, în luptele din artele marțiale mixte, Viana are zece victorii, dintre care patru prin KO, şi două înfrângeri.


CLICK - Follow us on Google News