Model de fitness, muşcat de un porc pe o plajă exotică din Bahamas – video

Probabil că Michelle Lewin a avut mari așteptări de la viață, dar până la urmă a ajuns să publice poze mai mult sau mai puțin îmbrăcată pe Instagram.

Modelul de fitness din Venezuela a reușit să-și împlinească visul de-a strânge și mai mulți urmăritori ai contului său, până acum peste 13 milioane, după ce a fost nevoită să suporte mușcatura unui porc pe o plajă exotică din Bahamas.

Alături de iubitul său, Michelle se lăsa răsfățată de razele soarelui pe o plajă exotică din Bahamas, pozând nu numai ochilor iubitului său, ci și pentru cel al camerei video.

Unul dintre porcii sălbăticiți, care pot fi invidiați că-și duc zilele pe plajele din Bahamas, într-un exces de admirație sau pur și simplu exasperat de fițele ei, a mușcat-o pe tânără de fund. Sau se poate spună că a existat și puțină invidie, pentru că de fapt era o scroafă mai puțin promovată pe rețelele de socializare.

Spre fericirea modelului venezuelean, scena a fost imortalizată de iubitul său, prezentându-ni-se chiar urma mușcăturii pe fund.

Michelle Lewin a participat şi la Exatlon anul trecut.

A post shared by Michelle Lewin (@michelle_lewin) on

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories