Moment de tandreţe în trafic: o şoferiţă și un motociclist se sărută. «Jur că îmi iau şi eu motor» - video

17 Iun 2021 | scris de Anita Raicu

Obișnuiți cu scrâșnete de frână, nervi, ”vorbe dulci” și alte ”plăceri” ale traficului din zonele urbane, n-ai putea crede că momentul filmat de un clujean e unul spontan...

Moment de tandreţe în trafic: o şoferiţă și un motociclist se sărută. «Jur că îmi iau şi eu motor» - video

Întâmplarea s-a petrecut la un semafor, lângă Regionala CFR din Cluj.

În imaginile postate pe grupul de Facebook ”Șoferi de weekend Cluj” se vede cum un motociclist oprește lângă o maşină, aflată în fața celei din care se filmează, iar apoi pare că bate în geamul portierei, în dreptul şoferului.

În acel moment, autorul filmării se aştepta să fie martor al încă unui episod din lunga dispută dintre motocicliști și șoferi, însă ceea ce a urmat a fost total neașteptat...

Șoferița, o tânără, a ieșit prin geamul mașinii s-a întins spre motociclist, iar cei doi s-au sărutat. 

Un deznodămând care l-a făcut pe autorul filmării să glumească - ”Jur că îmi iau şi eu motor!”.

Clipul postat pe Facebook a devenit în scurt timp viral, iar comentariile nu au întârziat să apară. Evident, unii au apreciat momentul, alţii i-au criticat pe cei doi îndrăgostiţi. 

”La ce aglomeraţie e, aveau timp să facă şi un copil”, a comentat cineva. ”Am urmărit cu deosebită atenţie clipul până la final, emoţionant de-a dreptul. Sincer după cum ai pus muzica aşteptam să se mai întâmple ceva, să apară dansatori, să plouă cu petale, ceva acolo”, scrie altul.


CLICK - Follow us on Google News