Moment penibil pentru un reporter care ar fi încercat să dramatizeze proporțiile Uraganului Florence - video

17 Sep 2018

Media s-a dus naibii, în loc să încerce să vă ofere informații, comentarii și concluzii evenimentelor, încearcă doar să vă smulgă emoții, de orice fel ar fi ele...

Un reporter american s-a pus într-o situație penibilă în momentul în care transmitea în direct dintr-o zonă lovită de Uraganul Florence, încercând să exagereze puterea cu care sufla vântul. În imaginile care s-au viralizat pe internet, bărbatul depune un efort susținut pentru a nu fi luat pe sus de vânt sau trântit la pâmănt, în timp ce vorbește despre cât de gravă este situația în Carolina de Nord.

”Vântul bate cu aproape 100 de km/oră, vedem multe bucăți de acoperiș care au fost smulse de vânt. Acesta a devenit un uragan mortal, după ce doi oameni și-au pierdut viața”, spune reporterul Mike Seidel.

Însă în timp relatarea reporterului te făcea să atingi culmile disperării și al empatiei pentru locuitorii zonelor afectate, în background, prin spatele jurnalistului se văd niște oameni plimbându-se cu mult calm, fără să fie afectați de urgia vântului despre care vorbea acesta. Clipul a strâns aproape un milion de vizualizări pe Facebook, în doar câteva ore.

Purtătorul de cuvânt al Weather Channel a încercat să îi ia apărarea reporterului acuzat că dramatizează situația: ”Este important de notat faptul că pietonii care se văd pe fundal merg pe asfalt, în timp ce Mike încearcă să își mențină echilibrul pe iarba udă, după ce fusese live până la ora 1 dimineața și era deja epuizat”.

SHARE