3dots.ro

Motanul Larry a gonit o vulpe care se apropiase de reședința premierului britanic – video

Motanul Larry a gonit o vulpe care se apropiase de reședința premierului britanic – video

Din articol:

În cei 11 ani de când locuiește în casa din Downing Street nr. 10, reședința oficială a premieriul britanic, motanul Larry a împărțit același acoperiș cu David Cameron, Theresa May, Boris Johnson și, de curând, cu Liz Truss.

În mod oficial, ocupă postul de ”prinzător șef de șoareci”. calitățile sale profesionale fiind cele care au făcut să fie selectat și adus de la adăpostul de animale Battersea.

"Larry își petrece zilele întâmpinând oaspeții, inspectând sistemele de securitate și testând calitățile mobilierului privind dormitul.

Responsabilitățile sale zilnice includ și găsirea unei soluții pentru populația de șoareci din reședința", se arată pe site-ul Downing Street. 

Larry se pare că a reușit atât de bine să-și facă treaba încât, din cauza plictisului, a simțit nevoi să-și ocupe timpul patrulând după pradă și în exteriorul clădirii.

Într-o astfel de tură noctură, Larry a fost surprins în timp ce pândește o vulpe rătăcită pe faimoasa stradă din Londra.

Din imagni se observă că pe măsură ce Larry se apropie, vulpea se retrage, iar la un moment dat se ascunde într-un tufiș.

Motanul își ia avânt și se lansează în tufiș, iar vulpea speriată o ia la fugă cu Larry după ea. După ce a gonit intrusul de pe stradă, cu sentimentul datoriei împlinite, Larry abandonează urmărirea…

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs