Doi părinți şi-au uitat nou-născutul într-un taxi, imediat după ce plecaseră de la maternitate

22 Mai 2019 | scris de Monica Pavelescu

Încă neobișnuiți cu prezența a încă unui copil în familie, doi germani și-au uitat bebelușul în taxiul care îi aducea acasă de la maternitatea în care se născuse micuțul, relatează Associated Press.

  • Doi părinți şi-au uitat nou-născutul într-un taxi, imediat după ce plecaseră de la maternitate

Cuplul din Hamburg, ori cu hormonii fericirii dezlănțuiți făcându-și de cap prin organism, ori de-a dreptul uituci, au plecat cu un taxi de la maternitate acasă, insoțiți și de frățiorul nou-născutului, în vârstă de un an.

Ajunși la destinație, după ce au achitat contravaloarea cursei, l-au debarcat din mașină doar pe băiețelul mai mare, realizând că le lipsește bebelușul de abia după ce taxiul demarase. Disperat, tatăl a alergat după maşină, dar nu a reuşi să o ajungă și să o oprească. 

Au sunat la dispeceratul companiei de taximetre, dar mașina în care se afla copilul lor nu a putut fi localizată, pentru că șoferul o oprise într-o parcare subterană, pentru pauza de prânz.

Bebelușul a fost descoperit, dormind liniștit, pe bancheta din spate a taxiului, de abia după ce în mașină s-a suit un nou client.

Șoferul taxiului a sunat la poliție, iar, într-un final, cel mic, după aventura vieții lui, prin care nici măcar nu și-a dat seama că a trecut, a ajuns din nou în brațele părinților săi.

SHARE