Povestea acordului încheiat de americani cu trei specii extraterestre

19 Iun 2020 | scris de Anita Raicu

De-a lungul timpului, Phil Schneider, un fost geolog și inginer specializat în construcții subterane, care a lucrat în cadrul unor operațiuni secrete ale guvernului SUA, a reușit să convingă destule persoane cu dezvăluirile sale despre existența extratereștrilor.

Povestea acordului încheiat de americani cu trei specii extraterestre

În 1996, Schneider a fost găsit fără viață în apartamentul său și deși expertiza specialiștilor a concluzionat că a fost vorba de o sinucidere, sunt destul de mulți care sunt convinși că de fapt a plătit pentru dezvăluirile lui.

theepochtimes.com face o trecere în revistă a teoriilor lui Schneider, precizând că nu și le asumă, ci o face doar ca un demers pentru amuzamentul cititorului.

Potrivit lui Schneider, în 1954, președintele american de atunci, Dwight Eisenhower, a încheiat un pact cu trei specii de extratereștri.

În schimbul tehnologiei avansate a acestora, Eisenhower ar fi dat permisiunea vizitatorilor galactici de a răpi animale și un număr limitat de ființe umane.

În baza acelui protocol, extratereștrii puteau testa tehnici de procreere cu condiția ca guvernul american să fie informat despre ce persoane este vorba.

Timp de decenii, în SUA mii de animale au fost găsite mutilate într-un mod inexplicabil. Unii spun că de vină ar fi animalele de pradă, deși s-a constatat că organele interne au fost îndepărtate cu o precizie chirurgicală. De aceea, mulți martori cred este vorba de experimentele extratereștrilor pomenite de Schneider.

În ceea ce privește subiecții umani, Phil Schneider spunea că este vorba de mii de persoane din întreaga lume care au dispărut. În plus, geologul susținea că în apropierea Terrei ar exista nouă specii de extratereștri. Unele dintre acestea, văd ființele umane ca pe ”o pungă cu mâncare”.

În urma acestei colaborări, printre altele, guvernul american a primit formula de fabricație a unui tip de metal aproape indestructibil. Mai multe persoane au confirmat că geologul le-a arătat acest tip de aliaj care conține niobiu, un element chimic existent pe Pământ, și un altul extraterestru, denumit ”marinită”, care nu este cunoscut chimiștilor.

Schneider a mai afirmat că mai mulți sateliți americani de spionaj sunt construiți cu ajutorul extratereștrilor.

Tot el susținea că după un timp, cel puțin o rasă extraterestră a încălcat protocolul de colaborare, răpind mai mulți oameni decât îi fusese permis, declanșând un război rece cu guvernul SUA.

Potrivit geologului, extratereștrii intenționează să cucerească Terra până în 2029. De aceea, în ultimele clipe de viață el a cerut guvernului Statelor Unite să pregătească cetățenii și să facă public tot ce se cunoaște despre rasele extraterestre cu care s-a intrat în contact.

În finalul apelul făcut către responsabilii americani, Scheneider a spus: ”Nu mai avem o grămadă de timp rămas”.


CLICK - Follow us on Google News