3dots.ro

Profetul indian care a prezis pandemia COVID ne asigură că vom avea parte și de alte pandemii, cel puțin la fel de  periculoase

Profetul indian care a prezis pandemia COVID ne asigură că vom avea parte și de alte pandemii, cel puțin la fel de  periculoase

Din articol:

Spre deliciul celor care au savurat prea recent încheiata pandemie provocată de virusul SARS CoV 2 sau care s-au îmbogățit de pe urma ei, cel care a prezis-o, Abhigya Anand, un adolescent din India considerat genial, le oferă, în profețiile sale, perspective de o reîntâlni…

Abhigya Anand s-a născut în 2006 în India și este considerat unul dintre cei mai de succes profeți din țara lui. Despre el se spune că a avut capacitatea de a prezice o mulțime de evenimente majore, printre care pandemia de Covid 19, criza energiei, dezastrele din Japonia, India, Australia etc.

În 2024, conform profetului indian Abhigya Anand, virusul SARS-CoV-2 și nenumăratele sale variante sale vor deveni mult mai puțin contagioase, fapt ce ar conduce la încheierea pandemiei pe care a provocat-o.

Totuși, chiar daca am terminat cu Covid-19, profetul indian prevestește apariția altora, la fel de periculoase, care vor afecta peisajul politic, economic și social în întreaga lume.

Același profet spune că interacțiunea planetelor Marte, Saturn și Jupiter și a altor fenomene astronomice vor avea impact asupra Pământului și a locuitorilor săi, prin destule cutremure și alte dezastre naturale.

În tendința vremurilor moderne, precum Greta Thunberg, și adolescentul ține să avertizeze cu privire la impactul negativ pe care oamenii îl au asupra mediului înconjurător și care adesea se traduce prin catastrofe și dezastre naturale.

Abhigya Anand insistă pe necesitatea ca oamenii să-și schimbe obiceiurile și să dea o mai mare importanță mediului și a stadiului în care se află planeta.

”Multe ziare încearcă să genereze panică pe baza profețiilor mele, dar eu doar avertizez oamenii de ceea ce s-ar putea întâmpla. La final, totul rămâne la latitudinea fiecăruia dintre noi”, a transmis acesta.

Totodată, profetul indian, de bun simț, îndeamnă oamenii nu trebuie să-și facă rău unii altora, sub nicio formă.

În altă ordine de idei, pentru a ne păstra imunitatea ridicată, el recomandă o detașare față de tehnologiile moderne, iar oamenii să stea cât mai mult în natură, în aer liber și să facă sport.

Tânărul profet ne mai sfătuiește să consumăm cât mai multe legume și fructe care sunt cultivate în propriile grădini, cine are…

 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs