Filme cu proști! Un hoț a vrut să spargă o vitrină, dar și-a nimerit complicele - video

15 Aug 2019 | scris de Monica Pavelescu

Scenariștii se dau de ceasul morții în căutarea ideilor care să ne gâdile în mod deosebit simțul umorului, dar urmărind această întâmplare, revarsată direct din prostia umană, trebuie să se recunoască învinși.

Filme cu proști! Un hoț a vrut să spargă o vitrină, dar și-a nimerit complicele - video

Întâmplarea amuzantă a avut loc în Shanghai. Doi hoți au venit chitiți să jefuiască un magazin. Cu capetele acoperite cu glugi, fiecare cu câte o cărămidă în mână, s-au năpustit asupra vitrinei, dar le-a lipsit total coordonarea.

După ce primul și-a aruncat cărămida, fără să producă rezultatul scontat asupra geamului, cel de-al doilea hoț, responsabilizat și doritor să-i arate colegului cum se acționează eficient, și-a încordat mușchii și și-a aruncat și el proiectilul spre vitrină.

Numai că n-a ținut cont de faptul că prietenul lui se retrăgea din prim-planul acțiunii fix prin dreptul traiectoriei pe care o alesese, așa că acesta a încasat cărămida fix în cap, eveniment care, după cum era de așteptat, l-a lăsat lat, la pământ.

Cum prietenul la nevoie se cunoaște, hoțul rămas încă foarte conștient și-a târât amicul din câmpul infracțional. După ce poliția va reuși să-i identifice, cei îngrijorați de starea hoțului lovit de cărămidă în cap, vor putea afla amănunte care să-i liniștească.