3dots.ro

Primul ruj pentru bărbaţi, și în România, pentru domnii care vor să-și pună în valoare trăsăturile faciale

Primul ruj pentru bărbaţi, și în România, pentru domnii care vor să-și pună în valoare trăsăturile faciale

Domnii nu mai au motive să se simtă discriminați de faptul că produsele cosmetice se adresau în primul rând sexului frumos, de astăzi doritorii își pot alege rujul cu care de-abia acum buzele lor vor deveni cu adevărat masculine!

Într-o premieră mondială pe piaţa cosmeticelor, un producător englez a mers mai departe de imaginația oricui lansând primul ruj care le este dedicat în exclusivitate bărbaților. 

Primul ruj pentru bărbaţi a sosit și în România, producătorii afirmând că produsul încearcă să răspundă nevoilor bărbaţilor băștinași aflați în căutarea unui produs care să le completeze rutina de îngrijre şi să le pună în valoare trăsăturile faciale.

Disponibil în 12 nuanţe, rujul lichid mat a fost creat pentru a conferi buzelor un aspect natural şi are un preţ de 69 de lei.

Și discusul de promovare al co-fondatoarei magazinului care distribuie rujul în România pare perfect normal…

”Rutina de îngrijire a bărbatului modern a evoluat foarte mult în ultimii ani, iar introducerea rujului în această rutină este un pas natural. Dacă acum 10 ani crema hidratantă şi gelul de curăţare a tenului îi erau suficienţe unui bărbat pentru îngrijire, astăzi, este absolut normal ca bărbaţii să folosească fond de ten, corector, anti-cearcăn, cremă contur ochi sau pomadă pentru barbă.  Ne bucurăm că primul ruj pentru bărbaţi a fost lansat şi suntem entuziasmaţi că îl putem oferi acum şi bărbaţilor români“, a declarat aceasta.

Acum, băieți, râmâne să vă întâlniți la toaletă, pentru a vă reconfigura machiajul și culoarea buzelor, dar, unde mama naibii țineți toate pomezile și rujurile? Sigur o s-aveți nevoie și de poșete!

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs