Ce răspuns a primit o fetiță de șapte ani, care a cerut Google să o angajeze

4 Nov 2018

Deloc impresionată de faptul că se adresează unei multinaționale, o fetiță de șapte anișori a pus mâna pe stilou și i-a scris Google, solicitând, cu cea mai mare candoare, să-i fie reținut un

"Numele meu este Chloe și îmi doresc ca atunci când voi fi mare să lucrez la Google. Îmi mai doresc să lucrez la o fabrică de ciocolată și să concurez pentru echipa olimpică de înot. Merg la înot de două ori pe săptămână - marți și sâmbătă.Tatăl meu mi-a povestit muncind la Google aș putea să stau pe o canapea de mingi colorate, să mă dau pe tobogan sau să conduc carturi.

Îmi plac calculatoarele, chiar am o tabletă pe care mă joc. Tatăl meu mi-a dat un joc în care trebuie să mut un robot și mi-a spus că e un mijloc bun pentru a învăța lucruri despre calculatoare. Tatăl meu mi-a promis că într-o bună zi îmi va cumpăra un calculator. Am șapte ani și profesorii le-au spus părinților mei că sunt foarte bună la școală, la scris, citit și aritmetică.

Tatăl meu mi-a spus că dacă voi continua să învăț bine, într-o bună zi voi putea lucra pentru Google. Sora mea Hollie este de asemenea foarte inteligentă, dar ei îi plac hainele și să se joace cu păpușile, dar e de înțeles, are doar cinci ani. Tatăl meu mi-a spus să vă scriu o cerere de angajare. Nu știu prea bine ce înseamnă asta, dar mi-a spus că această scrisoare este de ajuns pentru acest moment. 

Vă mulțumesc pentru că mi-ați citit scrisoarea. Am mai scris doar una, pentru Moș Crăciun.

La revedere,

Chloe Bridgewater, 7 ani"

Conform tatălui micuței Chloe, Sundar Pichai, CEO Google a răspuns scrisorii ce a fost adresate corporației pe care o conduce.

"Cred că dacă vei continua să muncești din greu și să îți urmezi visele, vei reuși să împlinești tot ceea ce îți dorești - de la postul la Google, la echipa olimpică de înot!".

SHARE