Scenetă la SNL. România, alungată de Trudeau, Macron şi Johnson de la masa ţărilor bune din NATO - video

08 Dec 2019 | scris de Anita Raicu

Pornind de la înregistrarea video în care Justin Trudeau, Boris Johnson Mark Rutte comentează ironic conferința de presă a lui american Trump, la dineul oferit de regina Elizabeth a II-a la Buckingham Palace cu ocazia summitului NATO, realizatorii Saturday Night Live au conceput un sketch despre ce se întâmplă cu adevăratîn “culisele” unui summit NATO.

Scenetă la SNL. România, alungată de Trudeau, Macron şi Johnson de la masa ţărilor bune din NATO - video

Intitulat “Bad Boys” in NATO Cafeteria”, sceneta începe cu momentul în care cei trei lideri mondiali, interpretaţi de Jimmy Fallon (premierul Canadei), Paul Rudd (preşedintele Franţei) şi James Corden (premierul britanic) îşi fac intrarea în cantina summit-ului.

“Haideţi să mâncăm prânzul, poate şi un pic de vin, pentru că noi suntem “Băieţii răi”″, spune Macron.

Apoi, Trudeau îl alungă de pe scaun pe cel care ar fi trebuit să-l întruchipeze pe Klaus Iohannis (interpretat de actorul Mikey Day): “România, valea!”. “Românul”, îmbrăcat în costum şi cu o ceaşcă de cafea în mână, se ridică de pe scaun şi spune: “Scuze, îmi plac economiile voastre”, într-o engleză stâlcită.

La rândul său, preşedintele Macron îi spune “românului”: “Au revoir, geek” (”La revedere, ciudatule!”), în timp ce premierul Boris Johnson face o glumă despre Brexit: “Ya, why you don’t Brexit out of here?” (”Da, de ce nu Brexit de aici?”).

Românul pleacă plângând, iar în scenă îşi face apariţia preşedintele Donald Trump, interpretat de actorul Alec Baldwin.

Cei trei glumesc pe seama lui, spunând că a vorbit timp de 45 de minute, deşi ar fi trebuit să facă doar o poză.

“Dacă aş arăta ca el, aş încerca să-i distrag atenţia şi fotografului”, a glumit, la rândul său, premierul Canadei.

Trump îşi manifestă intenţia de a sta la masă cu cei trei, dar aceştia îl respins, invitându-l să stea la masa alături, alături de Lituania, “care pare mai mult pe viteza lui”.


CLICK - Follow us on Google News