Soțul, șofer al cursei Uber chemată de soție și amantul ei

30 Sep 2018

Un gest banal, care nu putea avea urmări deosebite - comanda unei curse Uber, a scos la iveală relația adulteră a unei femei, mașina sosită fiind condusă chiar de soțul ei.

Relația celor doi amanți dura de mai bine de un an de zile, iar soțul nu părea să aibă habar că avea o pereche de coarne seriose, fiind departe de el gândul că soția i-ar fi infidelă.

Pentru mai binele familiei sale, soțul, fără ca nevasta lui să știe, împrumutase mașina unui prieten și folosea contul acestuia de Uber, pentru a câștiga un ban în plus.

În momentul în care cei doi amanți au comandat cursa Uber, numele șoferului nu le-a atras atenția, și abia atunci când s-au urcat în mașină, femeia și-a recunoscu soțul, la volan.

Presa columbiană scrie că sângele latin s-a aprins, urmând o ceartă în toată regula, în plină stradă, între cei trei protagoniști ai triunghiului amoros.

Conform regulamentelor Uber nu este permis șoferilor să lase alte persoane să le utilizeze conturile, iar orice abatere este sancționată cu excluderea.

Nu este prima dată când Uber este implicat în dezvăluirea infidelitățile partenerilor. Pentru că aplicația înregistrează detalii ale cursele efectuate și traseele alese, avocații partenerilor înșelați le-au invocat în instanță reușind să aibă câștig de cauză.

«Pentru că Uber memorează detaliile curselor, persoanelor care își înșală partenerului le este mult mai greu să găsească explicații pentru prezența în anumite locuri, la anumite ore », a declarat avocatul britanic Lyn Ayrton pentru Newsweek.com.

SHARE