3dots.ro

Un șoarece pedant face ordine în magazia unui bărbat din Țara Galilor în fiecare noapte – video

Un șoarece pedant face ordine în magazia unui bărbat din Țara Galilor în fiecare noapte – video

Din articol:

Un șoarece a fost filmat în timp ce făcea ordine în magazia unui bărbat aproape în fiecare noapte, timp de luni de zile, relatează The Guardian.

Rodney Holbrook, un galez pasionat de fotografierea animalelor sălbatice, a remarcat cu surprindere că multe din obiectele pe care le lăsa pe masa de lucru, peste noapte, ajungeau în mod misterios într-o cutie.

Pentru a avea probe care să-i confirme că nu era vorba de imaginația sa sau de vreun fenomen paranomal, galezul a montat o cameră cu vedere pe timp de noapte pe masa de lucru pentru a afla ce se întâmplă cu adevărat.

Dar, surpriză! Imaginile pe care le-a surprins dispozitivul amintesc de filmul de animație Ratatouille din 2007, în care un rozător gătește în secret la un restaurant…

Welsh Teddy Mouse, face ordine în fiecare seară

”Se întâmplă de luni de zile. Îi spun șoricelul ”Welsh Tidy Mouse”. La început, am observat că o parte din mâncarea pe care o puneam pentru păsări ajungea în niște pantofi vechi pe care îi depozitam în șopron, așa că am montat o cameră de filmat”, a declarat Hollbrook.

Imaginile filmate au dezvăluit cum un șoricel conștiincios aduna cârlige de rufe, dopuri de plută, piulițe și șuruburi și le așeza într-o cutie pe masa de lucru a lui Holbrook.

”Nu mi-a venit să cred când am văzut că șoarecele făcea ordine. A mutat tot felul de lucruri în cutie, bucăți de plastic, piulițe și șuruburi. Nu mă mai obosesc să fac ordine acum, pentru că știu că el se va ocupa de asta. Las lucrurile în afara cutiei, iar el le pune la locul lor până dimineața. În nouăzeci și nouă din 100 de zile, șoarecele va face ordine pe parcursul nopții”, a spus Holbrook.

Un alt șoarece deprins să facă ordine, filmat în 2019

O întâmplare similară a avut loc în 2019, când o altă cameră de securitate a înregistrat imagini cu un șoarece care ”depozita” obiecte în magazia unui bărbat de lângă Bristol.

Steve Mckears a declarat reporterilor că a crezut că ”a înnebunit” când șuruburi și obiecte metalice tot reapăreau într-o cutie care conținea hrană pentru păsări. El a montat o cameră de filmat și a surprins imagini cu șoarecele care punea șuruburi și alte obiecte metalice în cutie.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs