Gică Hagi: Sunt fericit, ne-au făcut să fim mândri! Jucătorii tineri sunt aurul României

21 Iun 2019 | scris de Andrei Romașcan

Reprezentativa de tineret a României a învins, la Cesena, cu scorul de 4-2 (0-0), selecţionata Angliei, în etapa a doua a grupei C de la Campionatul European de tineret U21. Au marcat: Gray ’79, Abraham ‘87  / Puşcaş ’76 (penalti), Ianis Hagi ’85, Coman ’89, ‘90+3

Gică Hagi: Sunt fericit, ne-au făcut să fim mândri! Jucătorii tineri sunt aurul României

Gheorghe Hagi a comentat la Digisport victoria obținută de reprezentativa României în fața Angliei, la Euro U21.

Fostul căpitan al echipei naţionale de fotbal a declarat că este foarte fericit, dar nu a uitat să îl înţepe pe patronul FCSB, Gigi Becali, pentru pasiunea nocivă de a îşi critica proprii jucători  .
 
“N-a fost uşor, o echipă foarte bună a Angliei, cu multă personalitate… Dar ai noştri s-au sacrificat, au alergat, s-a dovedit că au calitate foarte mare individual. Sunt fericit. Coman acum e bun? Trebuie să aveţi răbdare şi totul o să vină, totul se construieşte. Ca orice suporter am trăit meciul. Sunt suporter, am avut momente în care am suferit mult şi momente în care a sosit fericirea. Văd că nu e prea mare diferenţă între jucătorii englezi şi cei români.

Trebuie să fim mai încrezători că putem să devenim cei mai buni. Să se odihnească, să fie liniştiţi. Ei cu şansă pot să ajungă acolo sus. Dacă ieşam noi campioni nu mai era loc de nimic. Ei probabi sunt motivaţi să ne depăşească. Un succes mare se creează cu mici detalii.

În momentele cheie ies în evidenţă anumite lucruri, ca în seara asta. Jucători care au făcut diferenţa, bara, Radu a scos o minge fabuloasă, calitatea lui Coman pe care o ştiam, cred că v-aţi convins şi voi şi patronul Stelei. Ce penalti a scos.. E fabulous. Are calitate. 
 
Aurul României sunt jucătorii tineri. Sunt atât de fericit… Ne-au făcut să fim mândri. I-au bătut şi bravo lor. Eu sunt acum în linia a doua. Jucătorii trebuie să scrie istoria în teren şi ei au scris-o. Să le placă să muncească, să fie modeşti şi când intră pe teren să fie foarte ambiţioşi”, a spus Hagi.
 


Follow us on Google News