Gică Popescu: «Când vorbeşte Hagi, restul ar trebui să ia notiţe!»

20 Noi 2020 | scris de Anita Raicu

Privit prin prisma popularității tatălui său, Ianis Hagi ar fi fost un subiect de discuții și fără să fie fotbalist.

Gică Popescu: «Când vorbeşte Hagi, restul ar trebui să ia notiţe!»

Faptul că încearcă să dea măsura calităților sale în același sport ca și tatăl său, Gică Hagi, aduce o presiune suplimentară asupra sa, fiind nevoit să demonstreze și să-și demonstreze că poate fi numit un adevărat urmaș al acestuia.

Din punct de vedere sportiv, cu siguranță și din cauza acestei presiuni, a naibii de grele de suportat la numai 22 de ani, Ianis Hagi nu se află în cea mai fastă perioadă a carierei sale. 

La Glasgow Rangers nu a mai fost titular de trei meciuri, la două dintre ele fiind rezervă neutilizată. 

În 14 meciuri jucate la prima reprezentativă, Ianis Hagi are un singur assist şi niciun gol, iar ultima sa prestație, din partida U21, cu Danemarca ,a fost criticată de mai mulţi oameni din fotbal. 
 
Gică Popescu, unul din mentorii lui Ianis și cea mai apropiată persoană de Gică Hagi, consideră că criticile aduse fotbalistului sunt exagerate şi crede că el are de suferit şi din cauza faptului că tatâl său, Gică Hagi incomodează prin declaraţiile pe care le face. 

”Ce mi se pare interesant e că atâtea tunuri sunt puse pe Ianis, ceea ce mie mi se pare deplasat. Atâta lume este pusă pe Ianis… Dumnezeule! De parcă doar Ianis e la echipa naţională…

Rădoi nu are nicio problemă cu Ianis, iar Ianis nu are cum să aibă o problemă cu Mirel Rădoi. Atâta s-a interpretat şi disecat acea declaraţie a lui cu mingea…

Orice, dar orice se întâmplă, nu este niciun jucător atât de analizat şi criticat. De parcă el e singurul responsabil de rezultatele echipei naţionale.

Cum se întâmplă ceva, analiză pe Ianis… Aoleu, a făcut Ianis, n-a făcut Ianis… Că a pasat, că n-a pasat…

Este singurul jucător care este analizat la sânge după fiecare meci. După jumătate de repriză, după fiecare minut pe care îl joacă…

De ce? De ce numai el? Mi se pare o atitudine incorectă faţă de el. De ce? Pentru că îl cheamă Hagi? Pentru că Gică Hagi spune lucrurilor pe nume? Că el spune aceleaşi lucruri de un an, doi… Când vorbeşte Gică Hagi, restul ar trebui să ia notiţe!

De ce totul este un atac către un om care are un proiect fotbalistic şi care a demonstrat cum trebuie făcute lucrurile? Numai la noi e nebunia asta, că în spatele declaraţiilor se ascunde ceva.

Nu vedeţi cât de sincer e şi cât iubeşte fotbalul? Şi-a investit toţi banii în fotbal…”, a declarat Gică Popescu pentru Fanatik.


CLICK - Follow us on Google News