Gigi Becali cere un ciocan, trei ore singur cu Gheorghe Dincă și promite că îl face spună tot: Ce FBI, rezolv eu

13 Oct 2019 | scris de Anita Raicu

Gigi Becali crede că are abilitatea necesară de a obține adevărul despre dispariția fetelor din Caracal, și că are nevoie doar de un ciocan și să fie lăsat trei ore singur cu Gheorghe Dincă. 

Gigi Becali cere un ciocan, trei ore singur cu Gheorghe Dincă și promite că îl face spună tot: Ce FBI, rezolv eu

De asemenea, Gigi Becali este de părere ca Gheorghe Dincă să fie obligatoriu castrat chimic, pentru a nu se mai reproduce.

Gigi Becali are nevoie doar de 3 ore și un ciocan, pentru a-l face pe Dincă să spună tot

Într-o intervenție telefonică la postul Romania TV,Gigi Becali a precizat că are nevoie doar de un ciocan și de trei ore singur cu Gheorghe Dincă, pentru a scoate adevărul de la el.

"Nu putem să găsim adevărul de la Dincă. Fă-mă tu, stat român, pe mine procuror. Trei ore să fac anchetă cu Dincă. Eu, în trei ore, aflu tot adevărul. Știi cum îl aflu? Nu îmi trebuie prea mult. Un ciocan pe o singură unghie și, când ridici ciocanul pe a doua unghie, să vezi cum zice Dincă: stop!

O să spuneți nu, că e cu violență, anchetă. Păi dacă suferă familii, mame, frați, surori, păi ce mare lucru este un ciocan pe o unghie?! Ca să aflu tot adevărul, să nu mai aducă FBI. Lăsați-mă trei ore cu el, vă spun adevărul eu, Becali!”, a spus Gigi Becali, la România TV.


CLICK - Follow us on Google News