Gigi Becali motivează de ce nu se vaccinează: «Mi-e frică să nu mă atace genetic! Ai vaccinul sau pistolul…Trage glonțul»

03 Mai 2021 | scris de Monica Nistor

Gigi Becali a anunțat că nu se vaccinează împotiva COVID pentru că se teme să nu fie ”atacat” genetic.

Gigi Becali motivează de ce nu se vaccinează: «Mi-e frică să nu mă atace genetic! Ai vaccinul sau pistolul…Trage glonțul»

Conform spuselor sale, Becali spune că a fost ”atacat” de COVID – 19 în repetate rânduri, dar nu a fost afectat: ”Făceam teste și-mi ieșeau în sânge anticorpi. În loc să-mi scadă, creșteau”.

Totuși, în familia finanțatorului FCSB s-au înregistrat cazuri de infectare cu noul coronavirus. Mama și fiica cea mică a lui Becali s-au îmbolnăvit de COVID-19.

”Vaccinul nu îl fac nici dacă acuma vine unul aici cu serul și aici unul cu pistolul și zice: băi eu acum o să apăs pe trăgaci: Apasă, mă, pe trăgaci, nu îmi pune niciun vaccin mie, mă!

Dacă am trăit până la vârsta asta și acuma m-am apropiat de Hristos, pentru ce eu să pierd eu viața mea?

Păi o să spuneți, stai, domle, că n-are nicio legătură. Păi are legătură științifică, că e științific aici… aaa, bate câmpii Becali. Nu bate câmpii Becali” a declarat Gigi Becali la România TV.

”Eu spun ce spun oamenii de știință. Păi el e ARN intră în genom, intră în genă, te modifică genetic. Adică, cu alte cuvinte, eu de unde știu că iubesc, vrei să nu mai iubesc? Să devin animal?

Bă, tată, nu la toată lumea, dar pe unii îi atacă genetic. Pe unii. Poate sunt eu unul din ăia pe care-l atacă genetic. Nu vreau, mi-e frică.

Fiecare face ce vrea, păi nu? Eu nu le spun la oameni să nu facă. M-ai întrebat dacă fac și eu am spus așa: Aici vaccinul și aici pistolul. Trage glonț, nu mă vaccinez, ce am făcut eu rău în asta? Am făcut eu campanie împotriva vaccinării? Am spus ce fac eu”, a conchis Becali.


CLICK - Follow us on Google News