Gnohere a ratat și la poarta de îmbarcare, după ce a stat prea mult într-un fast-food de la Otopeni

10 Noi 2019 | scris de Anita Raicu

Fotbalistul Harlem Gnohere, atacantul echipei FCSB, a fost implicat într-un scandal produs în această dimineaţă, pe aeroportul Otopeni.

Gnohere a ratat și la poarta de îmbarcare, după ce a stat prea mult într-un fast-food de la Otopeni

Din informaţiile prezentate de Telekom Sport, atacantul francez a ratat zborul spre Charleroi, programat duminică dimineaţă, în jurul orei 11:00, după ce a întârziat la poarta de îmbarcare.

Gnohere a vrut să profite de pauza provocată de meciurile echipelor naţionale şi intenţiona să meargă împreună cu familia la Charleroi, însă a dat-o în bară dintr-un motiv absolut incredibil pentru orice jucător în activitate.

Conform sursei citate, Gnohere şi-a petrecut  mult prea mult timp într-un restaurant fast-food din aeroport şi nu s-a conformat atunci când a fost chemat la îmbarcare.

La insistenţele angajaţilor de la aeroport, care au mers la el pentru a-l anunţa că riscă să rateze zborul, Gnohere a promis că se va prezenta la poartă. Ajuns acolo, câteva minute mai târziu și a găsit poarta închisă.

Chiar şi aşa, cu tupeu, doar e atacant, Gnohere a trecut de poartă şi s-a urcat cu forţa în autobuzul care conducea pasagerii spre avion, declanşând un adevărat scandal, care l-a făcut să rateze zborul spre Charleroi, fiindu-i interzis accesul în avion.


CLICK - Follow us on Google News