Oana, o mamă bolnavă de COVID-19, nu a mai apucat să-şi ţină în braţe bebeluşul nou-născut

29 Noi 2020 | scris de Anita Raicu

Oana Iordache, o grefieră din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc a născut cel de-al doilea copil al său, dar, din nefericire, nu a apucat nici măcar să-şi ţină în braţe bebeluşul.

Oana, o mamă bolnavă de COVID-19, nu a mai apucat să-şi ţină în braţe bebeluşul nou-născut

Sindicatul Naţional al Grefei Judiciare Dicasterial anunță a doua victimă covid din rândul grefierilor. Este vorba de grefiera Oana Iordache din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc care a dat naștere recent celui de-al doilea copil.

"Oana Iordache, colega noastră grefier în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc, a pierdut lupta imediat după naștere la secția ATI, unde a stat intubată timp de o săptămână.

Nici măcar nu a apucat să-și țină în brațe bebelușul nou-născut. Oana avea 41 de ani, o fetiță de 2 ani și 4 luni și bebelușul de doar 2 săptămâni. Astăzi, Justiția a mai pierdut un profesionist! Dumnezeu sa o aibă în pază!", informează SNGJD.

Femeia s-a infectat cu noul coronavirus înainte de naștere, iar starea ei s-a agravat în spital. Până la internare, starea ei de sănătate și sarcina decurgeau normal.


CLICK - Follow us on Google News