Halep, nărăvașă! Simona încalcă prima regulă stabilită de Darren Cahill

17 Sep 2019 | scris de Ioana Tomozei

Din 2020, se va relua una dintre cele mai fructuoase colaborări din tenis - Halep şi Cahill vor lucra din nou împreună, vizând noi performanțe. 

Halep, nărăvașă! Simona încalcă prima regulă stabilită de Darren Cahill

Simona Halep a anunţat joia trecută, că va relua colaborarea cu Darren Cahill. Antrenorul a confirmat, dar în acelaşi timp, mai în glumă mai în serios, până să reia antrenamentele  australianul i-a transmis Simonei, prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare, că ar fi cazul să renunţe la dulciuri.

“Abia aştept 2020, Simona Halep. Asta înseamnă că renunţi la desert de anul viitor, corect?”, a scris Cahill imediat după anunţul reluării colaborării. 

La patru zile după îndemnul lui Cahill, a venit şi răspunsul Simonei. Nu a fost unul în cuvinte, ci a sugerat printr-o imagine postată, la rândul pe o reţea de socializare, că nu de pregătită să ţină cont de sugestia antrenorului.

În timpul colaborării cu Cahill, Halep a reuşit cele mai multe performanţe. A câştigat opt trofee (Roland Garros, Indian Wells, Madrid de două ori, Rogers Cup de două ori, Bucureşti şi Shenzen) şi a jucat în total 16 finale. În plus, la finalul anului 2017 a devenit numărul 1 mondial. 


CLICK - Follow us on Google News