Prinţul Harry şi Meghan Markle au înroşit firul la 911. De câte ori au apelat linia de urgenţă Ducii de Sussex 

08 Apr 2021 | scris de Monica Nistor

Nemaifiind membrii activi al familie regale britanice, Ducii de Sussex, Prințul Harry și Meghan Markle, sunt responsabili de managementul şi costul protejării lor. 

Prinţul Harry şi Meghan Markle au înroşit firul la 911. De câte ori au apelat linia de urgenţă Ducii de Sussex 

Poliţia districtului din Santa Barbara a fost solicitată de nouă ori la reşedinţa Prinţului Harry şi a lui Meghan Markle din Montecito.

În iulie, poliţiştii au fost solicitaţi de patru ori, o dată telefonic iar celelalte au fost activări de alarmă, toate la primele ore ale zilei, potrivit datelor făcute publice de agenţiile de ştiri.

Şi în noiembrie, anul trecut, a fost declanşată alarma la locuinţa celor doi.

În Ajunul Crăciunului, poliţiştii au fost chemaţi după ce un bărbat le-ar fi încălcat proprietatea celor doi.

Poliţiştii au revenit la locuinţă de Boxing Day, pe 26 decembrie, după un apel ce viza o nouă ”încălcare de proprietate”.

Nickolas Brooks, 37 de ani, a fost reţinut sub acuzaţia de încălcare a proprietăţii care s-a dovedit falsă şi ulterior eliberat, scrie The Guardian.

Cel mai recent apel la 911 a fost pe 16 februarie, declanșat de o activare a alarmei. Niciun reprezentant al Ducilor de Sussex sau Poliţia nu a comentat. 

Problemele legate de securitate ale cuplului au ajuns în prim-plan după interviul lor cu Oprah Winfrey în martie.

Meghan, care este însărcinată, a spus că a trimis scrisori familiei lui Harry solicitând să le fie asigurată în continuare protecţia personală, invocând faptul că a primit ameninţări cu moartea. 


 


CLICK - Follow us on Google News