Îl manipulează Meghan pe  Harry? «L-a făcut să creadă că e reîncarnarea mamei lui și că o poate salva»

25 Mai 2021 | scris de Anita Raicu

Judecând, aspru, comportamentului lui Harry, de când și-a luat-o soață pe Meghan Markle, publicista și activista americană Candice Owens trage concluzia că prințul este manipulat.  şi spune că îl manipulează pe prinţ, scrie The Sun.

Îl manipulează Meghan pe  Harry? «L-a făcut să creadă că e reîncarnarea mamei lui și că o poate salva»

În cadrul mai multor mesaje publicate pe ocntul său pe Twitter, Owens spune despre Meghan că este proprietara unei personalități narcisice.

”Prinţul Harry este într-o relaţie abuzivă emoţional. Meghan s-a îngrijit să-l facă să creadă că ea este reîncarnarea mamei lui (Prințesa Diana - N.R.) și că, de această dată, are șansa să o salveze mama lui reîncarnată. Numai că, de această dată, el are şansa de a o salva.

E foarte greu de privit. Vă rog, încetaţi să le mai acordaţi atenţie”, a scris Owens pe Twitter.

”El (Prințul Harry - N.R.) este complet izolat de familia și de țara sa și crede că are misiunea de a împiedica uciderea mamei sale încă o dată.

Sunt semne clare de abuz emoțional și de transfer Freudian”, a revenit publicista într-un al mesaj.

___________

Prinţul Harry a declarat în interviul acordat lui Oprah Winfrey, că a suferit de atacuri de panică şi a avut probleme cu alcoolul. El a spus că soţia sa l-a ajutata să se vindece de trecut şi l-a inspirat în a căuta ajutor specializat.

Harry a mai afirmat că a făcut terapie patru ani, ”pentru a mă vindeca de trecut”, şi că soţia lui, Meghan Markle, l-a încurajat în acest sens.

”Am consultat medici, terapeuţi, terapeuţi alternativi, dar să o cunosc şi să fiu cu Meghan – atunci am ştiut că dacă nu fac terapie şi nu mă repar voi pierde această femeie cu care mă puteam vedea petrecându-mi restul vieţii”, a spus Harry.

Problemele lui Harry au apărut după moartea mamei lui, Prinţesa Diana, în 1997, când el avea12 ani.


CLICK - Follow us on Google News