Iaşi. Un bărbat s-a întors acasă la o săptămână după ce familia sa credea că îl înmormântase

21 Dec 2020 | scris de Anita Raicu

Gabriel Luca, un bărbat din comuna ieşeană Costuleni s-a întors acasă la o săptămână după ce familia sa era convinsă că îl înmormântase.

Iaşi. Un bărbat s-a întors acasă la o săptămână după ce familia sa credea că îl înmormântase

Totul a început în luna octombrie a acestui an, atunci când bărbatul a fost dat dispărut. 

La o lună după declararea dispariţiei, Poliţia a descoperit un cadavru în Jijia, iar familia dispărutului a fost chemată să-l identifice. 

”Le-am spus că după faţă este fiul meu, dar nu şi după straie. Era îmbrăcat în culori ţigăneşti. Apoi am luat mortul acasă. L-am înmormântat, i-am purtat slujbele”, spune mama bărbatului într-un interviu pentru bzi.ro.

Pe 10 decembrie a avut loc înmormântarea și de atunci şi până pe 18 decembrie membrii familiei au trăit cu gândul Gabriel se dusese la loc luminat, cu verdeață. 

Numai că Gabriel Luca a apărut viu şi nevătămat la poarta familiei sale, iar mama sa a trecut printr-un șoc ce-i putea provoca traume serioase. 

”Eu am plecat de pe 25 octombrie. N-am spus nimănui. M-am suit în autobuzul de Covansa şi m-am dus la domnul Hordilă. Când m-a văzut, Hordilă Alexandru mi-a spus să rămân la el. Şi am rămas la el două luni.

A sunat-o pe mama, i-a spus că sunt la el. Când am ajuns acasă şi am auzit că mi-au făcut înmormântarea am început să plâng. Am dat de băut la toată lumea. Toţi m-au pus pe Facebook”, spune Gabriel Luca.

Nu se ştie deocamdată cine este cel care a fost înmormântat de familia Luca şi de ce aceștia nu au realizat că bărbatul găsit în Jijia nu era fiul lor. Poliţia efectuează cercetări suplimentare în acest caz.


CLICK - Follow us on Google News