O amantă consideră soția înșelată i-a stricat, pe Facebook, imaginea de soţie, mamă şi contabilă

07 Mai 2021 | scris de Anita Raicu

Într-o poveste de amor cu final neașteptat, soția și amanta unui ieșean se judecă de câțiva ani, deoarece amanta consideră că soţia i-ar fi adus prejudicii de imagine...

O amantă consideră soția înșelată i-a stricat, pe Facebook, imaginea de soţie, mamă şi contabilă

Un bărbat din Iaşi este de ceva ani captiv într-o situaţie dificilă, pentru că soţia sa şi-a dat seama că este înşelată, iar amanta a ajuns să o dea pe aceasta în judecată, pentru că i-ar fi stricat imaginea. 

În afara daunelor morale pe care le-a solicitat, amanta doreşte şi ca soţia să publice sentinţa finală pe pagina de Facebook, dar şi în presă, pe cheltuială proprie.

Amanta spune că soţia a publicat mai multe informaţii pe reţelele de socializare, prin care i-a fost afectată imaginea.

Amanta incriminează în special afirmațiile soției, postate pe Facebook, despre faptul că a primit bani pentru întâlnirile pe care le-a avut cu bărbatul, astfel fiindu-i conturată imaginea unei persoane imorale şi i-a fost afectată imaginea de soţie, mamă şi contabilă. 

Pentru a formula decizia în acest caz, magistraţii au fost nevoiți să citească postările şi comentariile dintre cele două femei, de pe Facebook. 

”Din conţinutul acestor postări rezultă că între părţi au mai existat convorbiri anterioare, postările constituind urmarea atitudinii reclamantei. Existenţa relaţiei extraconjugale a reclamantei cu soţul pârâtei a fost recunoscută de aceasta.

Este cert că reclamanta a primit anumite sume de bani de la soţul pârâtei, dar nu s-a dovedit că relaţia a avut acest scop.

Instanţa nu poate reţine că din conţinutul postărilor rezultă că pârâta ar fi avut intenţia de a denigra. Postările se referă la o faptă reală şi nu sunt folosite cuvinte sau expresii necivilizate la adresa reclamantei”, au transmis judecătorii.

Amanta a fost obligată de către magistraţi la plata a 4.000 de lei, cheltuieli de judecată, dar decizia a fost atacată şi se va judeca la Curtea de Apel, pe data de 19 mai. 


CLICK - Follow us on Google News