Soția lui Ilie Năstase a chemat Poliţia pentru a o proteja de Ilie: «Am reuşit să scap teafără pe uşă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui»

09 Ian 2021 | scris de Anita Raicu

Pentru că tabloidele nu prea mai aveau știri de comentat, ”băiat bun”, Ilie Năstase s-a gândit să le dea o mână de ajutor...

Soția lui Ilie Năstase a chemat Poliţia pentru a o proteja de Ilie: «Am reuşit să scap teafără pe uşă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui»

Ioana Năstase a chemat Poliţia, vineri seara, după ce a fost agresată de către soţul ei, fostul tenismen Ilie Năstase, în locuinţa lor din Bucureşti. 

Zvonurile apărute în media despre incident au fost ulterior confirmate de către Ioana Năstase.

”E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reuşit să scap teafără pe uşă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui.

Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos.

Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni. Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia.

Nu vreau să vorbesc prea multe. Niciodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era linişte şi pace şi deodată…

Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părţi şi vine şi se răzbună pe mine. Nu ştiu ce să vă spun, că acum sunt şi sub şoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani şi m-am speriat foarte tare”, a declarat Ioana Năstase pentru ProSport.

Ioana Năstase a mai spus că nu s-a hotărât dacă va divorţa de soţul ei, dar va avea grijă să fie mereu cineva în preajma sa în perioada următoare.

Ioana Năstase le-a spus poliţiştilor că nu a fost bătută, ci că a fost o ceartă. Intrebată de oamenii legii dacă doreşte să ceară ordin de protecţie, aceasta a refuzat.

De asemenea, aceasta a mai spus că nu va depune plângere şi că a chemat poliţia doar pentru a putea ieşi din casă. ”Are multe probleme şi trebuie să şi le rezolve”, a conchis aceasta.


CLICK - Follow us on Google News