Italia. Îngrijitoare româncă, decedată la locul de muncă. «O femeie veselă, frumoasă, deosebită»

02 Oct 2020 | scris de Anita Raicu

O româncă originară din județul Bacău a murit, la 48 de ani, în urma unui infarct suferit la domiciliul bătrânei pe care o îngrijea, în localitatea Dronero, din Piemonte.

Italia. Îngrijitoare româncă, decedată la locul de muncă. «O femeie veselă, frumoasă, deosebită»

Manuela Hrincu lucra de 3 ani ca îngrijitoare pentru o bătrână în vârstă de 83 de ani care locuia în Ricogno, un cătun din Dronero, informează targatocn.it.

Locuia în casa bătrânei, cu care reușise să stabilească o relație de încredere și afecțiune.

Luni, 28 septembrie, în jurul orei 23:00, inima Manuelei s-a oprit brusc și mult prea devreme.

Femeia a suferit un infarct, iar încercările repetate de resuscitare din partea echipei medicale de urgență, ce a ajuns imediat la fața locului, nu au avut niciun rezultat.

”Era o femeie veselă, frumoasă și deosebită. Mama mea depinde mereu de cineva și nu este ușor să găsești persoana potrivită. Am avut mare noroc cu ea, chiar aș vrea să știe cât de mult îi mulțumesc”, a declarat Simona, fiica bătrânei pe care Manuela o îngrijea.

Trupul neînsuflețit al Manuelei Hrincu se află în camera mortuară de la cimitirul din Dronero în așteptarea ultimului drum spre casă. La Bacău o așteaptă rudele și în special fiul ei adolescent.

”Sincere condoleante, copil îndurerat! Mami a plecat dar, de acolo, de sus, te va veghea mereu. Va fi îngerul tău păzitor! Putere și credință! Dumnezeu s-o așeze unde drepții se odihnesc!”, a scris cineva pe profilul Facebook al lui Sebi Hrincu.


CLICK - Follow us on Google News