3dots.ro

A murit cântăreața Sinead O’Connor

A murit cântăreața Sinead O’Connor

Cântăreaţa de origine irlandeză Sinead O’Connor, a murit la vârsta de 56 de ani, a anunțat miercuri publicația The Irish Times, potrivit Reuters.

”Cu mare tristețe în suflete anunțăm trecerea în neființă a iubitei noastre Sinéad.

Familia și prietenii eu sunt devastați și cer intimitate în aceste momente grele”, a anunțat familia cântăreței într-un comunicat.

Cauza decesului nu a fost menționată până în prezent.

Decesul artistei vine la circa un an și jumătate după ce fiul ei, Shane, în vârstă de 17 ani, s-a sinucis în ianuarie 2022.

În ultimul său mesaj postat pe Twitter, O’Connor a publicat o fotografie a fiului său și mesajul:

”Am fost un singur suflet împărțit în două jumătăți. De atunci (din momentul decesului fiului său – N.R.), trăiesc precum o creatură a nopții. A fost dragostea vieții mele, lumina sufletului meu. Fără el sunt pierdută între viață și moarte”.

De asemenea, cântăreața a mai postat o serie de link-uri către melodii triste pe Spotify, inclusiv către un cântec dedicat ”tuturor mamelor ai căror copii se sinucid”.

La o săptămână după moartea fiului său, și cântăreața a încercat să își ia viața. Chiar ea a anunțat pe rețelele sociale că urmează să se sinucidă.

”Am decis să-mi urmez fiul. Nu are rost viața fără el. Tot ce ating, ruinez. Am rămas doar pentru el. Iar acum el a dispărut”, a scris ea atunci.

Sinead O’Connor a urmat postarea cu un alt mesaj la o oră după, cerându-și scuze pentru mesajul alarmant și asigurându-și fanii că vrea să obțină sprijin medical.

”Îmi cer scuze. Nu ar fi trebuit să spun sasta. Sunt cu polițiștii acum în drum către spital. Îmi cer scuze că am supărat pe toată lumea”, a postat aceasta, adăugând:

”Sunt pierdută fără copilul meu și mă urăsc. Spitalul mă va ajuta o vreme. Însă o să-l găsesc pe Shane. Asta este doar o amânare”.

Sinead O’Connor a devenit celebră în întreaga lume în 1990, pentru interpretarea melodiei ”Nothing Compares 2 U”, single-ul nr. 1 pe plan mondial în Billboard Music Awards în 1990.

În acest an. c ântăreața a primit premiul inaugural pentru album clasic irlandez – Classic Irish Album – în cadrul RTE Choice Music Awards.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs