3dots.ro

O adolescentă de 15 ani şi-a înjunghiat prietenul de 35 de ani, după ce a refuzat să îi mai ofere cadouri scumpe

O adolescentă de 15 ani şi-a înjunghiat prietenul de 35 de ani, după ce a refuzat să îi mai ofere cadouri scumpe

O adolescentă britanică în vârstă de doar 15 ani a fost atât de înfuriată de faptul că nu a mai primit cadouri scumpe din partea bărbatului cu care avea o relație, cu 20 de ani mai în vârstă decât ea, încât l-a înjunghiat, scrie Daily Mail.

Chloe Coster avea 15 ani când şi-a cunoscut, online, viitorul iubit. Pentru că bărbatul avea 35 de ani, adolescenta s-a prezentat sub un nume fals și a pretins la acel moment că are 19 ani. S-a declarat îndrăgostită lulea de el și dornică de a pune împreună bazele unei familii.

Coster s-a întâlnit cu bărbatul la un hotel, i-a sustras 200 de lire sterline, apoi a fugit. Mai târziu, s-a întors, a luat o brățară, apoi a fugit din nou.

Pe 20 ianuarie 2021, Coster s-a întâlnit cu bărbatul la un han, cerându-i  să-i aducă bijuterii, dulciuri și alcool. El i-a plătit taxiul.

Atunci când a ajuns în cameră, adolescenta a văzut o pungă de dulciuri pe care a băgat-o în buzunar și a început să caute și celelalte cadouri pe care le ceruse. Când și-a dat seama că nu bărbatul nu îi mai adusese nimic, fata s-a enervat și a pornit un scandal, înjunghiindu-l pe bărbat de mai multe ori în zona capului și în brațe.

Bărbatul nu a raportat incidentul poliției, pentru că a realizat că și el ar fi avut probleme cu legea, deoarece fata era minoră.

„Știi că sunt mică, tu ești un bărbat în vârstă care a încercat să mă răpească. Sunt mică, vei avea probleme”, i-a scris Coster, conform Daily Mail.

Doar că medicii spitalului la care s-a prezentat pentru a-i fi tratate rănile au anunțat autoritățile.

Catalogând comportamentul adolescentei drept calculat, imoral și înșelător, judecătorul a condamnat-o la doi ani ani de control judiciar, cu obligația de a îndeplini 150 de ore de muncă neremunerată.

De asemenea, trebuie să participe la 25 de zile de activitate de reabilitare și să plătească o amendă de 1.000 de lire sterline.

După ce și-a primit sentința, fata a scris pe contul ei de Facebook: „Da, am făcut ce am făcut și este ce este, dar m-am apărat și nu regret asta. Mi-am primit pedeapsa și mă voi descurca”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs