O adolescentă de 16 ani, victimă a unui viol, a supraviețuit unui accident în care cei 3 polițiști care se ocupau de cazul ei au murit 

Data:

O adolescentă de 16 ani, victimă a unui viol, a supraviețuit unui accident în care cei 3 polițiști care se ocupau de cazul ei au murit 

Patru persoane, între care trei ofițeri de Poliție, au murit duminică dimineață într-un accident de circulație care a avut loc lângă Villeneuve-d’Ascq, în Franța, informează TF1 Info.

În mașina celor trei polițiști se afla și o adolescentă în vârstă de 16 ani, presupusă victimă a unui viol, pe care ofițerii o duceau la spital pentru a fi consultată de un medic legist.

Cei trei polițiști – doi bărbați și o femeie – o conduceau pe adolescenta de 16 ani la un spital din Lille, mașina lor izbindu-se frontal de un alt autoturism, potrivit TF1 Info.

În urma impactului violent au murit polițiștii și șoferul celeilalte mașini. Alte două persoane – tânăra de 16 ani din mașina poliției și un pasager din al doilea autoturism – au fost rănite grav.

Cauzele care au dus la accidentului sunt în curs de investigare.

”Accident de circulație foarte grav în nordul țării. În acest moment, bilanțul este de 4 morți, inclusiv 3 polițiști și 2 persoane grav rănite.

Toate gândurile mele se îndreaptă către familiile victimelor cărora le transmit condoleanțe”,, a postat pe Twitter, la scurt timp după tragedie, Gérald Darmanin, ministrul de Interne din Franța, :