3dots.ro

Cum s-au descurcat agenţii Secret Service după ce cuplul Ivanka Trump – Jared Kushner le-ar fi interzis să folosească toaletele din vila lor

Cum s-au descurcat agenţii Secret Service după ce cuplul Ivanka Trump – Jared Kushner le-ar fi interzis să folosească toaletele din vila lor

Agenţii Secret Service, însărcinaţi cu paza foştilor preşedinţi sau ai demnitarilor de la Casa Albă, nici nu bănuiau cu ce problemă delicată aveau ă se confrunte asigurând securitatea fiicei preşedintelui american Donald Trump, Ivanka Trump, și a soțului ei, Jared Kushner, ambii și consilieri prezidențiali, în cartierul Kalorama din Washington, unde se află locuinţele de protocol.

Potrivit Washington Post, agenţilor Secret Service însărcinaţi cu paza vilei de protocol a soţilor Trump-Kushner li s-a pus în vedere de la bun început că nu pot folosi niciuna din toaletele din locaţie, aşa că au fost nevoiţi să găsească o altă soluţie de a îndeplini acest job suplimentar.

După ce iniţial au apelat la toalele ecologice sau au folosit, când au putut, băile din casa fostului preşedinte Barack Obama, aflată în apropiere, ori a vicepreşedintelui Mike Pence aflată ceva mai departe, la 1,6 kilometri distanţă, au reuşit în cele din urmă să facă rost de una permanentă, în subsolul unei locuinţe din apropiere, pe care l-au închiriat contra unei sume de 3.000 de dolari.

Iniţial, agenţii au putut folosi o baie existentă într-un garaj de la rezidenţa soţilor Obama, pe care aceştia nu-l foloseau.

Dar, undeva înainte de toamna anului 2017, după ce un agent Secret Service a lăsat ”deranj mare” în acea baie, superiorii din Secret Service le-au interzis agenţilor însărcinaţi cu paza casei Trump-Kushner să mai treacă pe acolo.

Un purtător de cuvânt al Casei Albe a negat informaţiile publicate de Washington Post, referitoare la interdicţia impusă de cuplul Trump-Kushner referitoare la folosirea toaletelor din imobilul de 5.000 de metri pătraţi, prevăzut cu şase dormitoare şi şase băi.

Casa Albă a susţinut că, în realitate, decizia de a nu folosi niciuna dintre băile de la respectiva adresă a fost luată chiar de Secret Service.

Secret Service a refuzat să comenteze situaţia, dar o sursă anonimă de securitate a declarat pentru Washington Post: ”E pentru prima oară când aud că un agent Secret Service trebuie să-şi bată atât de mult capul în căutarea unei băi”.

Dianne Bruce, care până recent a locuit chiar vizavi de casa în care s-au stabilit Ivanka şi Jareds, a spus că i se făcea milă când îi vedea pe agenţii Secret Service însărcinaţi cu paza celor doi străduindu-se să facă faţă chemării naturii.

”Ivanka şi Jared au sosit în cartier cu genul acela de atitudine arogantă de genul «Noi suntem nobilimea». Când au montat apoi toaleta ecologică chiar în faţa trotuarului, atunci a fost momentul în care vecinii au spus: «Aşa ceva e cu totul inacceptabil»”, a DECLAR Dianne Bruce.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs