Cât valora viața Halynei Hutchins? Alec Baldwin scapă de proces după o înțelegere cu familia directoarei de imagine 

05 Oct 2022 | scris de Ioana Tomozei

Alec Baldwin a scăpat de procesul intentat de familia Halynei Hutchins, directoarea de imagine care a fost ucisă din greșeală pe platoul filmului ”Rust”.

Cât valora viața Halynei Hutchins? Alec Baldwin scapă de proces după o înțelegere cu familia directoarei de imagine 

CNN relatează că cele două părți au ajuns la o înțelegere, care include și un rol de producător, cu profiturile aferente, pentru Matthew Hutchins, soțul Halynei.

Familia lui Hutchins îi dăduse în judecată pe Baldwin, care era producătorul filmului ”Rust”, și pe alți membri ai echipei pentru moartea directoarei de imagine și pentru încălcarea standardelor industriei.

Termenii financiari ai înțelegerii nu au fost făcut publici, dar, potrivit unei declarații a avocatului actorului, Matthew Hutchins va fi producător executiv al filmului ”Rust”, când vor fi reluate filmările, și va primi o parte din profitul realizat de peliculă.

”Am ajuns la o înțelegere, care trebuie să fie aprobată de tribunal. Cazul va fi închis. Producția filmului ”Rust”, al cărui producător executiv voi fi eu, va fi reluată cu aceeași echipă în ianuarie 2023.

Nu sunt interesat să fac incriminări sau să dau vina pe cineva. Cu toții credem că moartea Halynei a fost un accident îngrozitor”, a spus Matthew Hutchins într-un comunicat de presă.

Regizorul filmului, Joel Souza, care a fost și el rănit când arma ținută în mână de Alec Balwin s-a descărcat, va reveni la rândul său pe platoul de filmare.

El a salutat implicarea lui Matthew Hutchins în producția filmului ”Rust”, spunând că acesta este un tribut adus directoarei de imagine.

Alec Baldwin a împușcat-o din greșeală pe Halyna Hutchins în timp ce filma o scenă pentru ”Rust”, în octombrie 2021. Nimeni nu a fost încă pus sub acuzare penală în acest caz.


CLICK - Follow us on Google News