3dots.ro

Un bărbat dispărut fără urmă în 1998, găsit sechestrat în grajdul vecinului său

Un bărbat dispărut fără urmă în 1998, găsit sechestrat în grajdul vecinului său

Un bărbat dat dispărut de peste 26 de ani a fost găsit sechestrat în grajdul vecinului său, într-un sat din centrul Algeriei, au anunţat autorităţile, relatează Le Figaro.

Omar Bin Omran, în vârstă de 45 de ani, a dispărut în mod misterios în 1998 fără să lase vreo urmă.

După aproape 27 de ani, bărbatul a fost găsit în casa unui vecin, în urma unui denunţ pe reţele de socializare, a anunţat biroul procurorului din guvernoratul Djelfa, situat la 300 de kilometri de Alger.

Potrivit informațiilor de pe rețeaua de socializare X, chiar fratele bărbatului arestat a fost cel care a dat informații despre acesta familiei victimei, ei fiind în conflict pentru o moștenire. Ulterior, familia victimei a luat cu asalt casa și l-au găsit pe dispărut.

Presa locală scrie că bărbatul era închis în grajdul vecinului său, în satul El-Guédid.

Rude, citate de presă, declară că bărbatul putea, în timpul captivităţii, să-şi vadă şi audă membrii familiei printr-o deschidere în grajd.

Nu se știe exact de ce nu a cerut ajutor sau de ce familia nu reclamat sechestrarea în tot acest timp, dar, potrivit familiei sale, ”era incapabil să strige sau fugă din cauza unei vrăji pe care i-a făcut-o răpitorul”.

Parchetul a anunţat că suspectul, un angajat municipal în vârstă de 61 de ani, care a trăit ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat în toţi aceşti ani, a fost arestat şi urmează să fie judecat.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs