O americancă de 75 de ani și-a vândut casa ca să-i dea 100.000 $ unui bărbat care se ”îndrăgostise” de ea pe Facebook

O americancă de 75 de ani și-a vândut casa ca să-i dea 100.000 $ unui bărbat care se ”îndrăgostise” de ea pe Facebook

O americancă în vârstă de 75 de ani, din Georgia, și-a vândut casa pentru a-i oferi aproape 100.000 de dolari unui bărbat pe care l-a cunoscut pe Facebook și care a convins-o că se îndrăgostise de ea.

Conform Insider, femeia, a cărei identitate nu a fost făcută publică, începuse discuțiile cu bărbatul pe platforma socială  în luna martie.

După un scenariu firesc, în momentul în care relația dintre cei doi începuse să devină ”serioasă”, bărbatul a început să-i ceară bani.

Flatată de faptul că un bărbat s-a putut îndrăgostit de ea chiar și la vârsta pe care o avea, bătrâna n-a stat prea mult pe gânduri și și-a vândut casa pentru a face rost de bani.

În total, bătrâna i-a trimis escrocului aproximativ 95.000 de dolari, cea mai mare parte a sumei provenind din vânzarea casei.

În ciuda faptului că nu se întâlniseră niciodată față în față, ea i-a expediat banii cash prin firme de curierat, la o adresă din Nebraska.

După ce a primit banii, bărbatul a întrerupt orice comunicare cu bătrâna, iar aceasta și-a dat seama că a fost înșelată și s-a dus la poliție.

Anchetatorii fac acum investigații încercând să-l identifice pe escroc.

Înșelătoriile de acest gen sunt tot mai întâlnite în SUA. Numai în ultimul an, americanii au pierdut 1,3 miliarde de dolari din cauza escrocilor sentimentali de pe rețelele sociale.

În general, escrocii vizează persoane singure cărora le acordă timp și construiesc relații virtuale, apoi sub diverse pretexte cer bani.

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories