3dots.ro

Insider. O americancă s-a mutat împreună cu fostul soț și actuala lui soție, ”de dragul celor trei copii”

Insider. O americancă s-a mutat împreună cu fostul soț și actuala lui soție, ”de dragul celor trei copii”

Apariția rețelelor de socializare a reușit să aducă în atenția publică întâmplări ciudate ce până nu de mult erau cunoscute doar de un cerc restrâns de persoane… Iar inventivitatea celor care doresc să stârnească interes, pentru beneficii materiale, este foarte creativă, mai ales atunci când spun că își fac publică viața, doar pentru a deveni inspirația altora…

Într-o situație de acest gen este Katie Mathis, fotograf, dar mai ales creatoare de conținut online, care și-a ”scuturat” bine urmăritorii de pe contul ei de  TikTok: ”Fostul meu soț și soția lui tocmai m-au invitat să mă mut cu ei, în casa lor. Ce ar trebui să fac?”.

Postarea, care a fost distribuită luni, a fost de fapt folosită pentru a stârni interes, pentru că americanca în vârstă de 33 de ani luase deja o decizie și între timp se și mutase cu fostul soț și actuala soție.

Ea spune că aranjamentul poate să pară ciudat, dar și mai ciudat este faptul că afirmă că mutarea este în beneficiul celor trei fiice pe care le are împreună cu fostul partener de viață.

Ea a declarat pentru Insider, că își dorește ca experiența ei să-i inspire și pe alții care se află în situații similare.

Reacțiile urmăritorilor contului ei de TikTok au fost diverse.

”În situația economică actuală? Absolut, este o idee bună”, ”Fiind un copil cu părinți divorțați, care s-a mutat în permanență de la unul la altul, cred că acest aranjament este extraordinar”, au scrissusținătorii acestei decizii.

Alții au dezaprobat total ideea: ”Prea multe conflicte de interese și pot apărea probleme financiare sau emoționale”.

Într-o postare ulterioară ulterior, în care evaluează argumentele pro și contra din comentarii, Mathis a spus că este îngrijorată de reducerea spațiului de locuit, pentru că noul apartament este de cinci ori mai mic decât casa ei din Nashville. Mai spune că a decis să închirieze casa, dar că are opțiunea să se mute oricând înapoi dacă lucrurile nu merg bine.

Mathis recunoaște că relația dintre ea și fostul soț și actala soție a fost inconsecventă de-a lungul anilor, dar că în prezent se înțeleg foarte bine. Mai mult, actualul ei partener îi susține pe deplin decizia.

Mathis a spus pentru Insider că, de fapt, luase decizia de a se muta înainte de a lansa întrebarea pe TikTok, dar a vrut să valorifice viralitatea postării pentru a-i inspira și pe alții.

Americanca mai spune că nu pune la inimă comentariile TikTok, bune sau rele, precizând că inclusiv apropiați i-au spus că ceea ce face e o nebunie, însă acești apropiați nu au copii și nu au trecut prin divorțuri. ”În cele din urmă, părinții știu ce este mai bine pentru copiii lor”, a încheiat ea.

@katiekatekatelynn the pros are outweighing the cons…. #coparenting ♬ original sound – Katie Kate Katelynn

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs