3dots.ro

O americancă și-a găsit soțul decedat într-un dulap din casă, la opt luni după ce îl dăduse dispărut

O americancă și-a găsit soțul decedat într-un dulap din casă, la opt luni după ce îl dăduse dispărut

O americancă din statul Illinois a avut un șoc atunci când și-a descoperit soțul decedat într-un dulap din casă, la aproape opt luni după semnalase dispariția sa.

Ce este deocamdată inexplicabil este că în acest timp poliția a percheziționat de două ori casa cuplului, dar nu a găsit nimic….

Poliția anchetat dispariția bărbatului și a percheziționat de mai multe ori casa familiei Maedge,din Troy, Illinois, dar nu a reușit să-i dea de urmă. Bărbatul a fost găsit mumificat pe 11 decembrie, când soția lui căuta într-un dulap din casă ornamentele de Crăciun, relatează The Independent.

Jennifer Maedge a anunțat poliției dispariția soțului ei, Richard, pe 27 aprilie anul trecut.

Jennifer Maedge a declarat poliției că a vorbit cu soțul ei pentru ultima oară cu o zi înainte de a-i semnala dispariția. O sunase să-i spună că pleacă mai devreme de la serviciu.

Femeia și-a făcut griji atunci când după ce a ajuns acasă, a văzut că soțul ei nu era acolo, însă mașina și alte obiecte personale – cheile automobilului și portofelul, erau la locul lor.

Polițiștii au percheziționat locuința familiei, dar nu au găsit niciun indiciu care să fi putut duce la o ipoteză despre locul în care s-ar fi aflat acesta.

Kelly Rogers, criminalist implicat în anchetă, a spus că, în timpul precheziției, polițiștii au sesizat că locuința era plină de cutii și obiecte pe care soții le colectaseră de-a lungul vieții.

Oamenii legii au sesizat și un miros fetid în casă, pe care și femeia l-a reclamat mai târziu la poliție.

Astfel, polițiștii au percheziționat din nou locuința și au constatat că mirosul sesizat prima dată era mai pregnant, dar nu au găsit nicio legătură cu soțul dispărut.

Femeia a luat legătura cu un instalator, care i-a spus că mirosul provine de la o conductă de canalizare, căreia i-a aplicat un capac și izul neplăcut a dispărut după câteva zile.

Jennifer Maedge a găsit rămășițele soțului ei pe 11 decembrie, anul trecut. Le-a spus polițiștilor că a căutat într-un dulap mascat ornamentele pentru bradul de Crăciun și a descoperit cadavrul soțului ei în interior.

”Am decis să decorez bradul de Crăciun și am căutat o cutie cu ornamente în dulap. Atunci l-am descoperit”, a declarat soția pentru presa locală.

Medicul legist a spus că trupul era într-o stare mumificată și acest lucru explică dispariția mirosului fetid din casă după ce trecuse o perioadă relativ scurtă de timp.

Ancheta a stabilit cu certitudine că bărbatul s-a sinucis.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs