O americancă aflată în vacanță a aflat de la o vecină că, în lipsa ei, casa i-a fost complet demolată 

O americancă aflată în vacanță a aflat că, în lipsa ei, casa i-a fost complet demolată 

În timp ce se bucura de niște zile de vacanță, o americancă a aflat că, în lipsa ei, casa i-a fost demolată. Un angajat al companiei ce s-a ocupat de demolare a recunoscut că utilajele au fost duse la o adresă greșită, dar până acum nu a fost luată nicio măsură de sancționare sau de despăgubire, scrie The Guardian.

Susan Hodgson a declarat într-un interviu pentru Associated Press că, luna trecută, atunci când s-a întors din vacanță, a găsit doar o grămadă de moloz pe locul pe care ar fi trebuit să se înalțe casa în care au trăit mai multe generații ale familie sale, de la periferia Atlantei.

Americanca spune că este furioasă din cauza acestei situații și că este încă în stare de șoc. ”Mă tot întreb: este o glumă sau cum?”.

Susan Hodgson a povestit că, în timp ce era în vacanță, a fost sunată de o vecină care a întrebat-o dacă a angajat pe cineva să dărâme casa. ”Am răspuns: ”nu!” și vecina mi-a spus: ”Ei bine, este cineva aici care tocmai a demolat toată casa””.

Întrebați de către vecina respectivă în ce bază se află acolo, muncitorii s-au enervat și i-au spus să își vadă de treaba ei.

Susan a trimis un membru al familiei să vadă ce se întâmplă și să ceară o autorizație pentru demolare. De abia atunci când au verificat autorizația, echipa de demolare a recunoscut că greșise adresa.

Susan Hodges este revoltată de această situație, cu atât mai mult cu cât spune că proprietatea nu avea nicio problemă și că toate impozitele erau plătite. Ea a făcut plângere la poliție și a discutat cu avocați ca să caute o soluție cum să rezolve situația.

Ea a declarat că până în prezent nu a fost contactată de nimeni de la compania responsabilă pentru distrugerea căminului său.

”Cum să vii să dărâmi casa cuiva și apoi să pleci. Cum să crezi că e în regulă? Mi-aș dori să vină să rezolve problema. E greu de crezut că cineva crede că are dreptul să vină și să distrugă ceva, iar apoi să nu vină să spună: ‘Îmi pare rău. Ce trebuie să fac pentru a remedia asta? A fost un accident.’ Nu am primit nimic din partea lor (a companiei – N.R.)”, afirmă Susan Hodgson.