3dots.ro

Anchetatorii au descoperit cum a fost ucis Adrian Kreiner. Noi ipoteze în cazul identității criminalilor și a mobilului atacului

Anchetatorii au descoperit cum a fost ucis Adrian Kreiner. Noi ipoteze în cazul identității criminalilor și a mobilului atacului

Din articol:

Anchetatorii merg tot mai mult pe ideea unui atac la comandă în cazul lui Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu care a murit după ce a fost bătut cu bestialitate în propria casa.

Ipoteza este motivată de faptul că cei trei agresori ar putea fi cetățeni străini, ținând cont de faptul că, în tot timpul atacului, au vorbit doar engleză. De asemenea, acest aspect îi face să ia în calcul și faptul că aceștia ar fi putut părăsi deja țara.

Anchetatorii așteaptă și rezultatele testelor ADN, extrase de pe un chiștoc de țigară aruncat de unul dintre agresori.

În plus, în suisținerea acestei ipoteze se mai poate argumenta și prin faptul că cei trei bărbați nu au furat toate bunurile pe care le-ar fi putut lua și le-au lăsat tefere pe fiica și logodnica omului de afaceri, aflate și ele  în casă.

În timpul cercetării a apărut și informația conform căreia agresorii ar fi stat ascunși mai multe zile într-o casă nelocuită, aflată vis-a-vis de cea în care locuia omul de afaceri, timp în care au studiat temeinic obiceiurile familiei Kreiner și și-au plănuit atacul.

După analiza imaginilor filmate de camerele de supraveghere din zonă, atacatorii ar fi intrat în locuința milionarului prin garaj, după ce au traversat strada, venind din casa nelocuită.

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru Antena 3 CNN că agresorii i-ar fi acoperit fața Adrian Kreiner cu o pernă și i-ar fi legat mâinile. Ulterior, milionarul ar fi fost bătut cu cruzime și, în cele din urmă, asfixiat cu un covor.

Fără aer, victima a intrat în stop cardiorespirator și a murit, marți seara, la Spitalul Județean din Sibiu, unde fusese adus în comă profundă. De fapt, pe certificatul său de deces, legiștii au scris că asfixia a fost cauza morții.

Adrian Kreiner va fi condus astăzi pe ultimul drum de familie, prieteni, apropiați și angajați.

 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs