O femeie din Emiratele Arabe divorțează pentru că are un soţ prea bun, care nu se enervează niciodată şi o ajută la treburile casnice

O femeie din Emiratele Arabe divorțează pentru că are un soţ prea bun, care nu se enervează niciodată şi o ajută la treburile casnice

Deşi pare greu de crezut, pe o femeie din Emiratele Arabe Unite au apucat-o bâzdacii și vrea să divorţeze motivând că a îndurat ”un an de coşmar“ alături soțul ei, un bărbat prea docil, care nu se supără niciodată, o ajută la treburile casnice şi o îngroapă în cadouri. ”Mă simt sufocată de iubirea lui extremă“, i-a declarat femeia judecătorului.

La un an de la căsătorie, o femeie a depus actele de divorţ la un tribunal din Fujairah, Emiratele Arabe Unite, plângându-se că nu mai suportă dragostea şi afecţiunea soţului, relatează presa locală, citată de metro.co.uk.

Fără regrete, ca să-i facă pe plac, soțul  mers până într-acolo încât a urmat o dietă strictă şi şi-a rupt piciorul la sala de sport, după ce soția remarcase că s-a cam îngrășat. Mai mult, el o ajută la treburile casnice, găteşte şi îi cumpără nenumărate cadouri, însă, deși are parte de soțul ideal, femeia se simte agasată de aceste lucruri.

Ea a mai spus că viaţa lor de cuplu este un ”iad“, deoarece niciodată nu au un conflict.

”Tânjesc după o dispută, dar este imposibil cu soţul meu extrem de romantic, care trece cu vederea orice lucru greşit pe care îl fac şi zilnic îmi oferă cadouri. Ba chiar mă ajută la curăţenie, deşi eu nu-i cer să o facă. Eu am nevoie şi de discuţii în contradictoriu, nu de o viaţă plictisitoare alături de un bărbat obedient. Mă simt sufocată de iubirea şi afecţiunea lui“, se arată în documentele depuse de femeie în instanţă.

Nici măcar faptul că soția sa a cerut divorţul nu l-a enervat suficient de mult pe bărbat, care doar l-a rugat pe judecător să respingă cererea.

”Nu mi se pare corect ca un mariaj să fie judecat după primul an, toată lumea învaţă din propriile greşeli. Întotdeauna mi-am dorit să fiu un soţ bun, drăguţ şi atent“, a spus bărbatul.

Tribunalul a decis amânarea pronunțării pentru a oferi cuplului şansa de a-şi rezolva problemele.

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories