3dots.ro

Australia. O femeie care a pierdut avionul a fugit pe pistă și i-a făcut semn pilotului să oprească ca s-o ia și pe ea – video

Australia. O femeie care a pierdut avionul a fugit pe pistă și i-a făcut semn pilotului să oprească ca s-o ia și pe ea – video

Din articol:

O australiancă a fost arestată după ce a reușit să treacă de securitatea aeroportului și a fugit pe pistă, în fața unui avion care se pregătea de decolare, încercând să-l determine pe pilot să oprescă ca să urce și ea.

Femeia a ajuns la aeroport cu întârziere, după ce porțile s-au închis, și nu a mai putut urca la bordul aeronavei care efectua o cursă de la Canberra la Adelaide.

Pentru că a considerat de neacceptat să piardă zborul, femeia a reușit să treacă de filtrul de securitate, o adevărată performanță, și a alergat pe pistă, în fața avionului ei care se pregătea de decolare, atrărgându-i atenția pilotului c-ar dori să urce și ea la bord.

Pentru a nu-i pune viața în pericol, pilotul a fost obligat să oprească motoarele și să anuleze procedura de decolare potrivit news.com.au.

”O doamnă care pieduse zborul s-a gândit că încă mai poate să-l prindă. I-a bruscat pe angajații de la ușă și a coborât pe pistă, apoi a fugit până la avion. A stat sub el, lângă roata din față. Noroc că pilotul a fost avertizat sau a văzut-o și a oprit motorul”, a povestit unul din martorii scenei, aflat pe aeroport.

Gestul femeii a produs și o întârziere ce câteva minute a celorlalte zboruri de pe aeroportul din Canberra.

Femeia a fost arestată de Poliția Federală Australiană, fiind acuzată de două fapte: de distrugere, de încălcarea normelor de securitate ale aeroportului și de deținere de canabis, probabil substanța care i-a determinat în mare măsură comportamentul.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs