3dots.ro

Australia. O tânără s-a îmbrăcat cu toate hainele pe care le avea la ea ca să nu plătească taxă de bagaje în avion

Australia. O tânără s-a îmbrăcat cu toate hainele pe care le avea la ea ca să nu plătească taxă de bagaje în avion

O tânără australiancă a fost amendată de compania aeriană low-cost Jetstar după ce a încercat să evite taxele pentru bagaje îmbrăcându-se cu peste 6 kilograme de haine, relatează The Independent.

Adriana Ocampo, în vârstă de 19 ani, urma să călătorească alături de o prietenă cu o cursă Jetstar din Melbourne spre orașul lor natal, Adelaide.

Cum taxa pe care urma să o plătească pentru depășirea limitei de greutate a bagajului era destul de mare, 62 de dolari australieni (38 de euro).

Ocampo povestește că atunci când, înainte de îmbarcare, angajații companiei aeriene au scos un cărucior de bagaje cu un cântar, su-a gândit să folosească un truc intens promovat pe TikTok.

”Ne-am gândit că singurul mod în care bagajele noastre ar fi devenit mai ușoare era să punem toate hainele pe noi, așa că am început să ne îmbrăcăm jachetele și paltoanele”, a spus ea.

Într-un clip postat online,  apare purtând 6 straturi de îmbrăcăminte, după ce i s-a spus că va fi amendată cu , deoarece bagajul ei depășește limita de greutate.

Ea a declarat pentru media australiană că ”arăta ca un urs” cu toate hainele pe ea.

”Sunt scundă și subțire, dar arătam exact opusul. Pe lângă straturi de jachete și pulovere, aveam pantaloni largi și îndesam tricouri și iPad-ul în ei. Am avut vreo șase straturi pe mine și tot felul de chestii în buzunare.

Toată lumea de la coada de îmbarcare se holba la noi și râdea de noi, a fost cam jenant. Oamenii erau enervați că întârziem avionul”, a povestit tânăra.

Pentru ca toată situația să se fi dovedit până la capăt și mai penibilă, încercarea lor a eșuat și au fost nevoite să plătească taxa de bagaje.

Reprezentanții companiei Jetstar au recunoscut că situația a fost amuzantă, dar că ”există reguli care trebuie respectate de toată lumea”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs