Un avion a ajuns la destinaţie fără niciun bagaj de cală. Sute de pasageri s-au trezit doar cu hainele de pe ei

Autor:

Data:

În vacanţă, doar cu hainele de pe ei! Este situaţia în care s-au trezit sute de pasageri ai unei curse aeriene care a plecat din Manchester cu destinaţia Madrid.

Cursa Iberia Express a decolat spre Madrid fără ca vreun bagaj să fie încărcat în cala avionului, cauza producerii acestui incident fiind lipsa de personal, spun reprezentanţii companiei, scrie Mirror.

La Madrid, până să afle ce s-a petrecut pasagerii au aşteptat o oră cu speranța că își vor putea ridica bagajele. Trei zile mai târziu, bagajele nu au sosit și aşteptarea continuă…

Printre cei aflaţi în această situaţie se numără un cuplu care a revenit în țară pentru a sărbători ziua de naştere a bărbatului, de origine spaniolă, alături de familie

"Erau oameni în vârstă, persoane în scaune cu rotile, bebeluşi … Era haos!", descrie femeia situația de la sosire, când au așteptat o jumătate de oră sosirea bagajelor.

"Dimineaţa următoare, încă nu aveam nicio veste. Nimeni nu ştia nimic. Nici măcar prin sistemul internaţional de monitorizare a bagajelor. Pur şi simplu nu au fost urcate în avion.

Javi i-a sunat şi i-au spus că ne putem cumpăra obiectele esenţiale. Aveam doar hainele de pe noi. De fiecare dată când sunam, nimeni nu ne ajuta cu nimic, ziceau doar că se vor interesa de problemă", a mai declarat femeia.

Iberia Express a declarat că bagajele au fost îmbaracate miercuri, dar nimeni nu ştie cu exactitate când vor ajunge în posesia proprietarilor.

"În data de 11 septembrie, pentru zborul IB3693 MAN-MAD, bagajele de cală nu au putut fi îmbarcate din cauza lipsei de personal din Aeroportul Manchester. (…)

Astăzi, vom opera primul zbor pe această rută de la cel de duminică, la bordul căruia vor fi toate genţile rătăcite de posesori. Regretăm neplăcerile create", a precizat un purtător de cuvânt al companiei aeriene.

Lasă un comentariu