3dots.ro

Un băiat care se juca de-a v-ați ascunselea cu prietenii și s-a furișat într-un container, a adormit și a ajuns în altă țară

Un băiat care se juca de-a v-ați ascunselea cu prietenii și s-a furișat într-un container, a adormit și a ajuns în altă țară

Un băiat se poate considera norocos că este în viață după ce, în timp ce se juca de-a v-ați ascunselea cu prietenii, s-a ascuns într-un container de transport, în care a fost încuiat și a fost găsit în altă țară, după 6 zile.

Pe 17 ianuarie, angajații Portului Klang din Malaezia au fost șocați să găsească un băiat confuz și slăbit ieșind dintr-unul dintre containerele pe care le descărcau de pe o navă sosită din Bangladesh.

Nu vorbea limba, așa că autoritățile portuare nu au aflat prea multe de la el. Au suspectat că este victima unei rețele de trafic de persoane și au sunat imediat la poliție.

Ulterior, s-a dovedit că băiatul se jucase de-a v-ați ascunselea cu prietenii, în orașul Chittagong, Bangladesh, și a ales un container de transport drept ascunzătoare. A fost închis înăuntru și a petrecut următoarele șase zile pe o navă, către Malaezia.

Băiatul le-a spus anchetatorilor din Malaezia că a adormit în containerul de transport maritim în timp ce se ascundea de prietenii lui, iar când s-a trezit și-a dat seama că acesta era închis.

Containerul său a fost transportat cu o navă, la aproape 3.000 de kilometri distanță de casă, până în Malaezia.

A strigat neîncetat după ajutor, dar nimeni nu l-a auzit, așa că a rămas acolo timp de 6 zile.

Băiatul nu a mâncat nimic și nici nu a băut apă, așa că atunci când a fost găsit era într-o stare destul de gravă. Dar la spital a fost stabilizat, iar medicii spun că își va reveni complet după experiența traumatizantă.

Ministrul de Interne din Malaezia, Saifuddin Nasution Ismail, a spus că acest incident a fost anchetat și s-a dovedit că băiatul nu a fost victima vreunei rețele de trafic de persoane, iar povestea lui cu jocul de-a v-ați ascunselea s-a confirmat, potrivit malaymail.com.

Malaezia a început procedurile pentru repatrierea lui Fahim în țara lui.

Băiatul din Bangladesh se poate considera norocos. Navele de transport maritim pot petrece săptămâni și chiar luni pe mare.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs