Un tată i-a lipit din greşeală ochii fiului său, după ce a încurcat picăturile medicale cu tubul lipici instant

02 Noi 2021 | scris de Anita Raicu

O greşeală care putea să coste scump! Un tată a încurcat recipientele și i-a turnat super-glue în ochi fiului său, crezând că sunt picături medicale. 

Un tată i-a lipit din greşeală ochii fiului său, după ce a încurcat picăturile medicale cu tubul lipici instant

Incidentul a avut loc în februarie 2021. Pentru a-i calma iritarea de care se plângea, Kevin Day i-a turnat câteva picături în ochi fiului său de 9 ani. La scurt timp și-a dat însă seama că tubul pe care îl folosise nu conținea picături de ochi, ci era de fapt un tub de lipici instant.

Tatăl a sunat imediat la salvare, copilul fiind transportat de urgenţă la spital. A rămas internat pentru tratament și nu a putut deschide ochiul timp de patru zile. Din fericire, vederea nu i-a fost afectată și a revenit complet, relatează Mirror.

"Rupert s-a zgâriat la ochi şi am primit de la medic nişte picături pentru usturime sau mâncărime. După ce i-am turnat câteva picături am realizat că ce aveam eu în mână este de fapt super-glue.

Am sunat la 999, iar operatorul ne-a sfătuit să continuăm să-l spălăm la ochii şi ne-a anunţat că o ambulanţă este pe drum. Nu mă aşteptam la o ambulanţă aeriană”, a povestit tatăl.

O ambulanţă aeriană a fost folosită pentru a ajunge imediat la faţa locului. Paramedicii i-au spălat ochii şi i-au administrat calmante pentru durere înainte de sosirea ambulanţei terestre, care l-a transprotat în final la Spitalul Harrogate pentru tratament suplimentar.

”Mi-a fost o teamă imensă că mi-am orbit fiul și i-am distrus viața”, a spus Kevin.

Rupert a primit imediat îngrijirile necesare, însă nu şi-a putut deschide ochii decât patru zile mai târziu. ”Mi-era frică şi nu ştiam dacă voi mai putea vedea din nou”, a adăugat băiatul de 9 ani.

Familia intenționează să vorbească despre întreaga experienţă în cadrul unei emisiuni televizate, pentru a atrage atenţia asupra astfel de pericole.


CLICK - Follow us on Google News