3dots.ro

Băiatul de 19 ani, mort în implozia submersibilului Titan, îngrozit de expediție, dar a vrut să-i facă pe plac tatălui său

Băiatul de 19 ani, mort în implozia submersibilului Titan, îngrozit de expediție, dar a vrut să-i facă pe plac tatălui său

Miliardarul Shahzada Dawood și fiul său, Suleman, în vârstă de 19 ani, sunt două dintre victimele care și-au pierdut viața în submersibilul Titan, în apropiere de epava Titanicului.

În primele oferite declarații presei, imediat  după anunțul tragic făcut de Paza de Coastă a SUA, sora mai mare a miliardarului pakistanez afirmă că băiatul de 19 ani nu și-a dorit să participe la expediție și era de-a dreptul îngrozit , dar a dorit să-i facă pe plac tatălui său, scrie NBC News.

”Mă simt foarte rău că întreaga lume a trebuit să treacă printr-o așa traumă, printr-un asemenea suspans.

Mi se pare că am fost prins într-un film prost, într-o numărătoare la care nu știi care e deznodământul. Mie, personal, mi-a fost greu să respir gândindu-mă la ei”, a spus Azmeh Dawood, printre lacrimi, într-un interviu telefonic.

Azmeh susține că nepotul ei, Suleman, nu a dorit să meargă în expediție pe submersibil, dar că a fost până la urmă de acord pentru că această călătorie era importantă pentru tatăl lui, care fusese obsedat de povestea Titanicului toată viața sa.

”Suleman nu voia să meargă. Era îngrozit”, a spus ea, adăugând și că tânărul de 19 ani și-a exprimat îngrijorarea și unui alt membru al familiei.

”Chiar și dacă mi-ar fi dat un milion de dolari nu aș fi urcat în Titan”, a încheiat Azmeh.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs