3dots.ro

Un băiețel de 6 ani a ajuns la sute de kilometri depărtare de locul în care așteptat de bunica lui de Crăciun, îmbarcat în avionul greșit

Un băiețel de 6 ani a ajuns la sute de kilometri depărtare de locul în care așteptat de bunica lui de Crăciun, îmbarcat în avionul greșit

Asemănător eroului din Home Alone, deși bunica lui îl aștepta în Fort Myers, Florida, un băiețel în vârstă de șase ani a fost îmbarcat într-o cursă aeriană spre o altă destinație și a ajuns la sute de kilometri depărtare, scrie CNN.

”Cele mai grele momente din viața mea”

Bunica copilului de șase ani, pe nume Casper, a descoperit, cu îngrijorare, atunci când toată lumea a debarcat că nepotul său nu se afla printre pasagerii cursei aeriene.

Femeia spune că s-a speriat îngrozitor și a cerut informații de la compania aeriană, care după câteva investigații a descoperit că cel mic fusese îmbarcat greșit într-un alt avion.

„Au fost cele mai dificile momente din viața mea”, a declarat femeia presei locale.

Starea de neliniște a durat câteva ore, când, în cele din urmă bunica a primit un apel de la nepot, care tocmai aterizase, dar nu în Fort Myers, ci în Orlando, la peste 200 de kilometri depărtare…

N-au mai riscat îmbarcarea într-o nouă cursă aeriană și au plecat cu mașina să-l recupereze și să-l aducă în Fort Myers.

Compania aeriană și-a oferit scuze

Într-o declarație trimisă CNN, compania aeriană Spirit Airlines și-a oferit scuzele familiei băiatului pentru eroarea comisă.

Copilul a fost întotdeauna sub îngrijirea și supravegherea unui membru al echipei Spirit și, de îndată ce am descoperit eroarea, am luat măsuri imediate pentru a comunica cu familia și a-i pune în legătură”, a spus compania aeriană într-o declarație pentru CNN.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs