3dots.ro

Proprietarul companiei Balocco, Alberto Balocco, ucis de fulger, în timpul unei plimbări cu bicicleta

Proprietarul companiei Balocco, Alberto Balocco, ucis de fulger, în timpul unei plimbări cu bicicleta

Alberto Balocco, 56 de ani, CEO al companiei italiene cu același nume, a murit în această după-amiază într-un accident tragic petrecut la munte, informează ansa.it.

Balocco se afla în vacanță și făcea o plimbare cu bicicleta în compania unui prieten, Davide Vigo, 55 de ani, într-o zonă deluroasă în apropierea orașului Pragelato.

Cei doi prieteni au fost loviți de fulger și ambii și-au pierdut viața.

Apelul către serviciul de urgență a fost dat de un șofer care trecea prin zonă și care a văzut corpurile neînsuflețite ale celor doi bicicliști zăcând pe șosea.

La fața locului au fost trimise mai multe echipe de salvare, inclusiv un elicopter, care a reușit să aterizeze în ciuda condițiilor meteo extrem de defavorabile.

În ciuda eforturilor depuse de salvatori, manevrele de resuscitare nu au avut rezultatul dorit, cei doi find declarați decedați.

Alberto Balocco se afla de câțiva ani, alături de sora sa Alessandra, la cârma afacerii de familie Balocco S.p.A – înființată de tatăl său, Aldo în 1927.

Aldo Balocco a reușit să transforme o mica întreprindere artizanală într-un gigant al sectorului alimentar. El a încetat din viață în urmă cu o lună, la 91 de ani.

”Suntem șocați de această tragedie bruscă care lovește un prieten, un antreprenor care este un simbol al pământului nostru, care a adus Piemontul în case din întreaga lume.

Îmbrățișăm familia lui Alberto Balocco și pe toți cei dragi lui într-o îmbrățișare foarte puternică”, este mesajul de condoleanțe transmis de președintele Regiunii Piemont Alberto Cirio.

Alberto Balocco era căsătorit și avea trei copii.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs